Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jatekmanias ferjjel mit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jatekmanias ferjjel mit?

Figyelt kérdés

Evek ota nem jatszott ennyit a ferjem. Most mar egy honapja nezem a hatat a kanaperol, mert epp Diablo3-ra van rakattanva. Kepes a gep mellett enni is, es ha rajta mulik, minden szabadidejet a gep elott tolti oldoklessel.

En viszem tulzasba, hogy ennyi jatekot kisse soknak tartok, vagy o?

Allitasa szerint csak kicsit kikapcsolodik.

2014. ápr. 24. 20:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Meddig tart még nos ezzel nem fog leállni. Saját példából kiindulva én is imádok játszani szinte minden pénzt a játékokra költök.

Csak én konzolon nyomom. Elvégzem rendesen a dolgaim aztán mehet a játék.

De nem is akarok kapcsolatot mer tudom h csajok ezt nem bírják ami ok.

Csak én meg nem akarok balhékat vitát h nem megyünk sehova nem beszélget velem...

Nálad meg pont ez a rész jön majd ami anno azzal ér véget h elfogod hagyni mert megváltozni nem fog.

És ha azt hiszed h kinövi hát nem van aki még 50 évesen is játszik. Ez egy szenvedély olyan mint a cigi, letehetetlen.

25 F

2014. ápr. 24. 22:16
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk erre ment rá a házasságunk.

Amikor terhes voltam, és az életem munka-alvásból állt, akkor arra hivatkozott, hogy hagy pihenni(10-12óráztam az irodában+utazás, és volt, hogy ruhástól elaludtam 2perc pihi helyett)

Aztán a kicsi születése után is, hagyott pihenni, és játszott. Költözés után meg azért mert depisen nem voltam annyira izgalmas... Akkor már a fejbeni káosz miatt voltam fáradt-fásult.

Szépen rá is ment a házasságunk. Ezt megfejelte azzal, hogy kínszenvedésnek élte meg, ha közösen mentünk-azt a pár alkalmat- bárhová, vagy csak egy percre beköszöntünk neki, szóval inkább sörözés a haverokkal, hajnalig gépezés utána.

Most egy boldog kapcsolata van, ami abból áll, hogy túvára nincs pénze, mert már fogad, elég sokat költ arra, hogy egyszer lesz egy nagy nyereménye, mellé telefon-gép-tablet stb amin csak egy snake fut már birizgálja...

2014. ápr. 25. 07:29
 13/21 anonim ***** válasza:

Meg kell beszélnetek!

Vagy ahogy írták előttem, kezdj el te is játszani :)

Ha ilyen típus, és megunja a Diablot, majd keres mást, amire rátorzulhat.

2014. ápr. 25. 09:36
 14/21 anonim ***** válasza:
Én voltam, aki írta, hogy szállj be te is. Komolyan érdemes lenne megpróbálnod, tapasztalat. :) Én, ha van időm, szeretek online játszani, tényleg jól kikapcsol, de a férjem is játszik (más játékkal) heti szinten, így egyikünket sem zavarja. Egyszer egy barátnőm is elkezdett játszani a játékkal, amivel én, és hát ugye el kellett kezdenem istápolni, mert nagyon ügyetlen volt. Pár alkalom után úgy voltam vele, hogy inkább be se lépek, mert akkor megint az lesz, hogy élmény semmi, viszont rámegy több órám arra, amit egyedül 10 perc alatt megcsinálhatnék. :)) És ugye patthelyzet, mert akit szeretsz, annak ilyenben nem lehet nemet mondani, szerintem így lenne ezzel a férjed is. Nemet nem tudna mondani, de játszani veled egy kínszenvedés lenne -> szerintem tuti visszavenne belőle. Csak tálald ügyesen! :) Vedd meg a játékot, és add elő úgy, hogy szeretnél vele lenni, és ha így, online, akkor így, mert szereted és alkalmazkodsz. Biztos vagyok benne, hogy hamar talál kompromisszumot, és foglalkozik veled offline, csak ne kelljen online veled lennie. :D
2014. ápr. 25. 11:37
 15/21 anonim ***** válasza:

Hmmmm két dolog

1. foglald el magad te is valamivel néha: hobbi ,olvasás?

másik találjatok meg az egyensúlyt.

(Előre szólok én nő vagyok)Én is, meg a párom is játszik (ő gépen én konzolon), mégis van időnk egymásra is, szervezz kreatív programokat, én se szívesen állok fel a jó kis horror játékom mellöl rokonlátogatásért, de mondjuk egy étterem, állatkert ilyesmi simán jöhet.

Van aki így lazít van aki úgy. Nincs ezzel semmi baj

2014. ápr. 25. 11:52
 16/21 A kérdező kommentje:

15: igen, van elfoglaltságom. Jelenleg itthon vagyok, így napközben ellátom a házimunkát, főzök, a húgom üzletében dolgozom az Interneten. Olvasok, tévézek. De este tényleg nem arra vágyom, hogy hazajön a férjem, és már ül is le a gép elé, és akár éjfélig nyomja a billentyűzetet.

Amikor megismerkedtünk, akkor az együtt töltött délutánok egymásról szóltak. Tévéztük, társasjátékoztunk, nagyon sokat beszélgettünk. Nyilván nem várom el ugyanazt, ami az első hónapokban volt (pedig milyen jó volt <3), de azért ez már sok.

Fiatalok vagyunk ahhoz, hogy ne szeretkezzünk szinte mindennap <3 Nekem a heti 3-4 kevés.

Komolyan gondoltam arra, hogy bemászom az asztal alá, és elkezdem kényeztetni, miközben játszik. Ha akkor nem áll fel az asztaltól, beadom a válópert.

2014. ápr. 25. 12:09
 17/21 anonim ***** válasza:

Ne ne mássz be az asztal alá mert ha épp benne van a játékban és te ott lent elkezded birizgáni a végén még fejbe rúg és te kapsz egy agyrázkódást.

Komolyan van olyan video a YT-n amibe egy gyerek a hasonló haverjához hívott egy csajt h megnézz h mit csinál vele.

Na a következő volt odament a csak elkezte simogatni a gyerek fejét. Persze ö mondta h NO, NO, ... de folyatta tovább.

A vége az lett h kb 3 mp-n belül a csaj kapott egy akkora pofont h földre is került.

Szóval nem érdemes h még te meny a kórházba ezért mivel öt amúgy sem érdekli a dolog hidd el.

Van haverom aki ugyanez akkor se tudná mi egy nő ha meztelenül az ölébe ülne.

2014. ápr. 25. 15:41
 18/21 anonim ***** válasza:
Az én párom is játékmániás volt. Valami klánháború vagy mi amivel játszott. Egész nap azzal szórakozott miközben munkája sem volt és nem is nagyon törte magát, hogy legyen. Engem szinte le se sz.rt.. Hiába szóltam érte, kértem szépen is meg csúnyán is és semmi. Akkor állt le amikor lezárult az a világ amelyik játszott. Nem tudom a diablonak van-e vége, de lehet ő is csak akkor áll le.:/
2014. ápr. 25. 19:35
 19/21 A kérdező kommentje:

Nincs vége. Valami quest-ek vannak, amiket teljesíteni kell.

Beszélgettem vele egy kicsit. Azt mondta, hogy szóljak, ha van valami, amit szívesen csinálnék vele, elmenni otthonról vagy valami közös szórakozás. Ez szép és jó, de engem az zavar, hogy egy intelligens, művelt férfihez mentem, és egy húszéves kocka fiúknak való idiótaság így le tudja kötni :-/

2014. ápr. 25. 20:20
 20/21 anonim ***** válasza:

Én komolyan nem értem a nőket...

Nálunk is olykor feljön ez. Mondjuk én csak este szoktam játszani, de van, hogy egy hét kimarad.

Mikor fel lett hozva, közöltem, hogy akkor abbahagyom, de akkor neki sincs facebook, candy rush, barátok közt, meg Szulejmán, mert ezek meg engem idegesítenek. Persze jött a kontra, hogy alig játszik. Igen napi 2 órát biztos Ipadezik, meg nyomatja a sorozatait. De én vagyok a játékfüggő.

A vita le is volt zárva.

2014. ápr. 27. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!