Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jatekmanias ferjjel mit?
Evek ota nem jatszott ennyit a ferjem. Most mar egy honapja nezem a hatat a kanaperol, mert epp Diablo3-ra van rakattanva. Kepes a gep mellett enni is, es ha rajta mulik, minden szabadidejet a gep elott tolti oldoklessel.
En viszem tulzasba, hogy ennyi jatekot kisse soknak tartok, vagy o?
Allitasa szerint csak kicsit kikapcsolodik.
én ezt fordítva nyomtam, de olyan szinten, hogy dioptriát romlott a szemem! :D de kinőttem, és a barátnőmmel vagyok ha van szabadidőm.
akkoriban amikor játszottam, én 17 éves voltam, az egyik játékos társam pedig 26, ráment a házassága! azóta nem játszik, de el is váltak...
szóval még melegébe próbáld valahogy visszacsalogatni magadhoz a gép mellől, mert lehet hogy még jobban rá fog függni :D
34 eves... szerintem reg kinott az ilyen bugyuta jatekokbol.
Regebben egyutt teveztunk, kirandultunk, tobb idot toltottunk egyutt, nem csak 1 szobaban. Kisse maganyosan erzem magam.
A Diablo valóban nagyon addiktív játék, de tapasztalatból mondom (a 2. résszel rengeteget játszottam nőként :) ), hogy egy idő után meg lehet unni. Egy pont után elfogynak a teljesítendő célok, így megszűnik a kihívás is.
A: kivárod, amíg megunja.
B: csatlakozol te is, ami jól elveszi a kedvét, hiszen ki az a játékfüggő, aki szeret bajlódni egy amatőr tanítgatásával? :D
Az enyém se különb,csak ő nem játszik hanem programozza, meg szervereket csinál meg én nem is értem miket! Kikapcsolódásként meg videókat néz,olyan átverőseket!
Én így fogadtam el! Amikor nincs itthon én nyomom a gépet!:)Elcseszett élet,de lehetne rosszabb is!
Vajon meddig tart meg? :-/
A haverjaival skypeon kommentaljak is a jatekot, velem meg alig beszel :S
Husvet vasarnap elmentunk kirandulni, delutan azonnal leult jatszani. Ma hazajott 17-kor, negyedora mulva ott ult. Este fel tiz van.
Elegem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!