Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre mi a normális reakció?
Feleség fennakad a kocsival, mire a férj elmondja,, hogy milyen egy bamba , hogy nem látja, hogy rosszul tolatott... egyéb szép mondatok. Kocsit nemsokkal később kihúzzák. Semmi baja.
Ti is így reagálnátok? Elég ideges voltam, miért kellett neki is így viselkednie?
Mindenkivel megesik, hogy vmit rosszul csinál. Nem ?
Annyira rosszul esett :S
Előző: Vannak tárgyaim, amikhez érzelmek fűznek, amikor eltörtem a csuklóm, akkor is a motoromat sajnáltam (az többet kapott. nem volt nagy pénz helyrehozni, de olyan bűntudatom volt, szegény "kislány" jobb bánásmódot érdemel), DE amikor a párom verte oda ugyanazt a motort, nem kezdtem el sértegetni... Értelmes ember, levonta a következtetéseket, amúgyis sérült ő is, ilyenkor együttérzek és örülök, hogy nem lett nagyobb baj. Azt nem mondom, hogy később nem szóltam egy szót se az új kipufogó lehorzsolása miatt, de emlékeim szerint teljesen normálisan tettem.
Vannak ilyen helyes kis sztorik, amikor a pár egyik fele így szól vagy ír a másikhoz: "Ne feledd, Téged szeretlek, nem a kocsit." vagy "Gyereket nevelünk, nem virágot!". A családtagjaink lelki békéje fontosabb a tárgyaknál. Nyilván vigyázunk az utóbbiakra, némelyiket pedig szerethetjük is, de ha baj éri őket véletlenül, nos, ez megtörténik. Azért még nem kell a szeretteinket bántani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!