Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit csinálnátok ha ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok ha ezt mondaná a párotok? Megbántott.

Figyelt kérdés

Külföldön élünk 3an, a gyermekemmel és a párommal.

5 hónapja. Ez alatt nem vettem magamnak itt semmit sem, és mondtam a páromnak hogy szeretnék elmenni fodrászhoz, körmöshöz és szempillát csináltatni, meg venni néhány ruhát.

Azt felelte rá hogy nem mert felesleges tízezrek és nem is dolgozom. Hozzátette hogy azért vitt ki engem is hogy spóroljunk, mert ott kellett hagynom a munkahelyem hogy tudjam a gyereket hozni vinni az oviból. Ne kelljen két albérletet fizetni itthon is és otthon is stb.

Nekem ez rosszul esett. Nekem ennyi nem jár? Csak azért mert nem dolgozok?? Egyébként ő sem vesz de ő nem szeret vásárolni és én arról nem tehetek. Mondtam azt is hogy a fiunknak hadd vegyek 5 nadrágot mert minden nap fel vesz egyet majd ha megyen oviba. Azt mondta arra is hogy felesleges.

2014. ápr. 23. 16:37
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
No igen, a gyk-n kérdezni ilyeneket nem célravezető... Én se kérdeztem meg, hogy hosszabb munkanélküliség után elmehetek-e külföldi motoros túrákra, csak mentem. Pedig nem volt sok pénzünk, az is a házra kellett. De a motorozás alap, úgyhogy hacsak nem éhezünk, arra is jut. Ez a külső szemlélő számára teljesen abnormális lehet, de ez teljesen irreleváns. Mi ketten egyetértünk benne, hogy alap és költünk rá, gondolkodás nélkül. Pedig a pazarlás elég távol áll tőlünk. Ugyanez a helyzet a fenti esetben is, egyesek nem értik, mások igen, senki sem lát bele az anyagi helyzetbe, hogy lássa, mennyire jogos a dolog, de a párnak kell eldöntenie, akkor is, ha nem értik egymást és a saját hozzáállásuk miatt más a véleményük. Ez a műköröm pont az a szint, hogy nem vitális, sokaknak felesleges (nekem is, a páromnak volt már, sőt körömfúrója is. én meg koponyákat gyűjtök, ez ilyen) - de igenis el tudom képzelni, hogy valakinek alap s a fenti helyzetben nem mondanám, hogy a nő csak mereszti otthon a fenekét.
2014. ápr. 24. 12:27
 32/34 anonim ***** válasza:

"Ha esteleg a ferjed majd "nem hoz haza mothot", akkor ne engedd hogy borotvat, fogkremet, fogkefet vegyen a Te penzedbol."

Nevetséges ezeket összehasonlítani a műkörömmel, fodrásszal, meg ilyenekkel.

2014. ápr. 24. 18:26
 33/34 anonim ***** válasza:
60%
Az egészben az a szép,hogy valószínű a férj is szeret villogni az asszonnyal,ha csinosabb,de költeni rá azt már nem,aztán majd egy év múlva az asszony fejéhez vágja,hogy "Itthon vagy a gyerekekkel,elhanyagolod magad,nézz tükörbe,milyen a hajad,milyen ruhákban jársz??Bezzeg a Jolika a szomszédból,az igen,az ad magára " Aztán szépen félre"somfordál" és ezt hozza fel indoknak.Nem az első ilyen történet lenne.
2014. ápr. 25. 09:00
 34/34 anonim ***** válasza:

úgy látom le vagyok maradva. Mióta jelenti az ad magára jelző azt hogy kb minden mű egy nőn?

pl az én férjem utálja a festett hajat, a műkörmöt, és minden ilyen nagyon nem természetes dolgot...a műszempilla meg pl egyenesen k...vás. Illetve ha nem szakadtak a ruháid kérdező, minek akarsz még többet? Akkora pazarlás....

Ha sminket akarnál venni azt még megértem mert a legtöbb nő használ ilyet... én is, de én mondjuk csak akkor ha megyünk valahová. Bár én annyit betáraztam ezekből, hogy 4 év alatt csak spirált veszek ha kifogy, mert szemceruzám, szemhéjpúderem annyi van mint a nyű. Bár korrektort, púdert, alapozót meg ilyeneket nem használok. Pedig nekem is van saját fizetésem. Mégis inkább könyvekre költök, hogy olvasott legyek, fejlődjön a szókincsem stb...

2014. ápr. 25. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!