Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok ha ezt mondaná a párotok? Megbántott.
Külföldön élünk 3an, a gyermekemmel és a párommal.
5 hónapja. Ez alatt nem vettem magamnak itt semmit sem, és mondtam a páromnak hogy szeretnék elmenni fodrászhoz, körmöshöz és szempillát csináltatni, meg venni néhány ruhát.
Azt felelte rá hogy nem mert felesleges tízezrek és nem is dolgozom. Hozzátette hogy azért vitt ki engem is hogy spóroljunk, mert ott kellett hagynom a munkahelyem hogy tudjam a gyereket hozni vinni az oviból. Ne kelljen két albérletet fizetni itthon is és otthon is stb.
Nekem ez rosszul esett. Nekem ennyi nem jár? Csak azért mert nem dolgozok?? Egyébként ő sem vesz de ő nem szeret vásárolni és én arról nem tehetek. Mondtam azt is hogy a fiunknak hadd vegyek 5 nadrágot mert minden nap fel vesz egyet majd ha megyen oviba. Azt mondta arra is hogy felesleges.
"16, tipikus parasztok közt vagy:S itt lenn a déli országrészben elfogadott, sőt normális ha a nő ad magára, "
Te miről beszélsz? Én is a déli részen, Ticinoban élek és itt is -ahogyan a másik válaszoló említette- csak a prostituáltak járnak műkörömmel, műszempillával és póthajjal.
tipikus "pénz beszél...."
mindig az a főnök, akinél a pénz van.
ennek a levét issza kérdező.
ilyenkor aztán nincs közös kasszaaa
mindig az a főnök, akinél a pénz van.
nem, nem mindig az a főnök, egy jól működő kapcsolatban nem okoz problémát, ha átmenetileg csak az egyik fél keres. Nálunk most a párom műtötték, legalább fél évig nem fog még dolgozni, de nyilván nem mondom neki, hogy akkor te most csak fele annyit eszel és fele annyi vizet használsz, mert tp-n vagy. Hasonló esetben nyilván fordítva is így működik (működött is, én Bokros idején szültem, csak gyes volt 3 évig, kb el lehet képzelni)
igen, egy jól működő kapcsolatban, meg mert érett férfi mellett, stb igen úgy kellene működnie ahogy előző írtad.
de nem egy férfi hirtelen átmegy önzőbe, ha nála a pénz. főleg ha nem szokott hozzá hogy neki van, tehát most épp csak ő keres, vagy most épp ő jobban keres, de korábban egyenlőség volt, ilyenkor meg úgy kifordulnak magukból.
Nem tudom, hogy mire megy el a pénz és mennyi marad, így nem tudom megítélni, mennyire jogos. Bár ha szó szerint nincs rá pénz, akkor gondolom, a nő sem talál ki ilyeneket.
Ha telik s igény van rá, akkor nem tartom túlzásnak, ha egyszer-egyszer elmegy fodrászhoz, műkörmöshöz a feleség, ha dolgozik, ha nem, amúgyis praktikus okokból ment ki, a férj akarata szerint, a leírás alapján, nem csak a nyakán lóg poénból. Én életemben nem viselnék műkörmöt s fodrászhoz sem járok, de abszolút megértem, ha valakinek ez kell, normális keretek között, nem ilyen minden héten más 5 centis flitteres csodákkal...
Ha van ruhád, amit hordani tudsz,(nem szakadt) akkor felesleges még 20-at venni.
A többi dolog még feleslegesebb, hanem a saját pénzedet költöd hanem azt amit a férjed keres meg.
A gyereknek teljesen felesleges 5 db nadrágot venni, mert úgyis hamar kinövi.
Szóval igaza van a férjednek.
"kinek mire van igénye"
ha fölös göncökre, fodrászra, műkörömre, műszempillára van igénye akkor teremtse meg magának rá a pénzt. Könnyű azét költeni aki megdolgozott érte, míg ő otthon növeszti a seggét...
Szempillát csináltatni felesleges pénzkidobás,
a gyereknek sem kell 5 nadrág. Fodrász, csak ha belefér, műköröm pláne nem kell!
Ne szórd a pénzt, ha nem dolgozol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!