Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok ha ezt mondaná a párotok? Megbántott.
Külföldön élünk 3an, a gyermekemmel és a párommal.
5 hónapja. Ez alatt nem vettem magamnak itt semmit sem, és mondtam a páromnak hogy szeretnék elmenni fodrászhoz, körmöshöz és szempillát csináltatni, meg venni néhány ruhát.
Azt felelte rá hogy nem mert felesleges tízezrek és nem is dolgozom. Hozzátette hogy azért vitt ki engem is hogy spóroljunk, mert ott kellett hagynom a munkahelyem hogy tudjam a gyereket hozni vinni az oviból. Ne kelljen két albérletet fizetni itthon is és otthon is stb.
Nekem ez rosszul esett. Nekem ennyi nem jár? Csak azért mert nem dolgozok?? Egyébként ő sem vesz de ő nem szeret vásárolni és én arról nem tehetek. Mondtam azt is hogy a fiunknak hadd vegyek 5 nadrágot mert minden nap fel vesz egyet majd ha megyen oviba. Azt mondta arra is hogy felesleges.
13-as,
Ugyan mar! Egy nonek nem jar semmi? Ha dolgozik ha nem, igenis jar. Ha azert nem mehet, mert nem hoz a hazhoz, akkor mi a sz.rnak eljen egy f.sszal. Akkor eltartja sajat magat, es mehet kormoshoz, stb, mikor akar, mikor meg tudja engedni. En szinglin is jartam, ferjesen is jarok, ha dolgoztam ha nem. Epp ma voltam. Engem a ferjem zavarna el ha nem mennek. Ferfi, no, adjon magara, ne ugy nezzen ki mint egy osember.
azért az, hogy nem megy valaki fodrászhoz, körmöshöz, szempilláztatni nem egyenlö azzal, hogy ösember modjára él. például itt Svájcban (francia részen), én még nem is láttam olyan nöt (kivétel a magyar prostik, akikkel a repülögép is teli van), akinek mükörme lett volna, se müszempillát..itt ugy tartják ez az olcso kelet europaiak privilégiuma..és egyböl azzal azonositják, hogy az illetö prostituált.
fodrásznál egyszer voltam 300 frankot fizettem érte..és még el is cseszte a hajamat, azota hál istennek megnött, igy besütöm, vagy kiegyenesitem, festeni nem festem.. a körmömet pedig magamnak levágom mandulára, szintelen lakkal lekenem, szerintem annál szebb nincs is. ahova eljárok az a pedikürös :)
Folyt.
Vannak magassarkújaim, kivágott ruhák, a párom imádja:) igaz, saját pénzből vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!