Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hülyének vagyok nézve vagy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyének vagyok nézve vagy az is vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! már komolyan nem tudom, hogy mit higgyek. megérzem a bajt és a simlit, eddig mindig beigazolódott minden ha gyanakodtam. férjem a munkája miatt nagyon sokat van úton, sokan hívogatják.. legtöbbször amikor elindul elmondja hova megy pedig nem is kérdezem, na de van 1-2 olyan eset amikor úgy motyogja hogy nem értem aztán már itt sincs.. ma elment boltba ami 2 órába tellett.. felhívtam hogy hol van ennyi ideig, erre azt mondta hogy az "xy" boltban ezután kb 10 perc és itthon is volt. kevés dolgot vett, felét el sem hozta ami kellett és mondta hogy tessék itt a blokk hogy ott voltam.. na ja de amit vett azt max 15 perc alatt össze lehet szedni meg kifizetni, én nem kételkedek abban hogy ott is volt. gyanús nagyon.. arról volt szó hogy hoz popsikrémet is a gyógyszertárból, hát nem hozott, szóval még az sincs hogy ott is sorban kellett volna állni. ma jött neki egy sms, elolvasta és letette a telefont majd rá 1-2 percre hívták amit nem vett fel.. ilyenek nem szoktak lenni. 2-szer láttam olyant tőle hogy feküdt a tv elött és nyomkodta a telefonját, majd elkezdett játszani rajta, akkor zenélt a telefon közben de elötte amíg nyomkodta nem. volt már egy beszélgetésünk az érdekes dolgokról, azok is hasonlók voltak akkor azt mondta hogy azért hazudott hogy elkerüljön egy esetleges vitát vagy nem akart megbántani. érzem hogy van valami de nem jövök rá..nincs semmi bizonyítékom semmire. ő nem az a fajta aki felvállalja, bevallja ha megcsal. ti gyanakodnátok a helyemben vagy ez csak paranoia részemről?
2014. ápr. 19. 19:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Francot bízzál benne,ha kételyeid vannak igenis járj utána.Ha megcsal,azt jogod van tudni,ha tévedsz,akkor bocsánatot lehet kérni,és majd akkor bízhatsz benne.

Nem zörög a haraszt...

2014. ápr. 19. 20:50
 12/18 anonim ***** válasza:

"azt mondta hogy azért hazudott hogy elkerüljön egy esetleges vitát vagy nem akart megbántani. "

Jó, de elmondta, mit titkolt el akkor?....

2014. ápr. 20. 00:35
 13/18 anonim ***** válasza:

10: És mikor szüntek meg ezek a jó dolgok köztetek? Akkor, amikor megszüntek, miket próbáltál meg tenni ellene?

Milyen szakembereket kerestél meg és mennyire segített?

2014. ápr. 20. 00:39
 14/18 A kérdező kommentje:

1 példát hozott csak fel amikor azt hazudta dolgozni megy aztán kiderült hogy az anyjához ment kb 250 km-re. nincs ezzel semmi gond hogy oda ment csak egy egész történetet mesélt el ami hazugság volt. ez még az elején volt mikor még csak össze költöztünk, én nem ismertem az anyját személyesen csak annyit tudtam hogy szeretne megismerni és a férjem meg nem vitt.

szakembert nem kerestem fel, az nem az én világom. úgy gondolom ezt kettőnknek is meg lehetne beszélni, de ha a másik fél nem hajlandó semmire akkor kár is mindenért. mikor éreztem hogy kezd romlani a dolog köztünk akkor beszélgetni próbáltam mint már jó sokszor hogy mi a baj vagy min kellne változtatni mindkettőnknek vagy nem fog működni. én bújtam hozzá, simogattam de sosem viszonozta.

2014. ápr. 20. 09:42
 15/18 A kérdező kommentje:
nem túl meglepő módon ma is elment. hallottam hogy valaki hívta, megkávézott és ment is. tegnap gondolkodtam hogy ma milyen indokkal fog itthonról lelépni..hát semilyennel mert amíg etettem a gyereket szépen el is ment. nem nagyon hiszem el hogy húsvétkor munka lenne. esetleg ha valamelyik dolgozónak valami nyűgje van a szállásán. talán ez miatt ment. kíváncsi vagyyok mikor ér vissza na meg hogy még miért fog lelépni, meg holnap mit talál ki :)
2014. ápr. 20. 11:24
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Egy igazi detektivvel van dolgunk
2014. ápr. 20. 18:12
 17/18 anonim ***** válasza:

egy pasi két dolog miatt fáradt a szexhez:

1: mással szexel

2: veled már nem akar

borítsd a bilit! ne hagyd magad hülyének nézni!

2014. ápr. 21. 14:46
 18/18 anonim ***** válasza:

nos, akkor vedd kezedbe az elengedett szálat! Mi romlott el, bébi, meg akarod-e javítani, akarsz-e még velem kedvesi kapcsolatot: Ha nem, akkor minden másról fölösleges beszélni, ami itt böki a csőrödet. Akkor az a magánügye már, ha Veled nem akar semmit.

Akkor azt kell előrevetíteni, hogyan oldjátok meg a külön lakást, hogy a gyereknek is, neki is és Neked is meglegyen mindene, amire az élethez szükség van. Ennyi marad a közös dolgotok.

2014. ápr. 22. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!