Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hülyének vagyok nézve?

Hülyének vagyok nézve?

Figyelt kérdés
Ma kaptam egy meghívót a twoo-ra a kedves "barátomtól". Jelzem rendszer üzi volt, így bukott le.Gyors regisztráltam "álnéven" magam kíváncsiságból és rámentem az adatlapjára. Ott pontosan meg volt adva hogy kiket és hány éves korig keres és ezen kívül tizen valahány képe is volt fent és hogy hány százalékban válaszol a levelekre. Még valami teszt kérdésekre is adott válaszokat.Szóltam neki hogy köszönöm nem szeretnék ismerkedni, de neki sok sikert hozzá. Erre gyors törölve lett az oldal és azt próbálja nekem bemagyarázni, hogy Ő persze semmiről sem tud. Igazat mondhat vagy nem? Ja ez már a második hogy rajta kapom ismerkedési oldalon.
2013. okt. 19. 19:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Hazudik.
2013. okt. 19. 20:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen sajnos rájöttem.
2013. okt. 19. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!