Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hülyének vagyok nézve vagy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyének vagyok nézve vagy az is vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! már komolyan nem tudom, hogy mit higgyek. megérzem a bajt és a simlit, eddig mindig beigazolódott minden ha gyanakodtam. férjem a munkája miatt nagyon sokat van úton, sokan hívogatják.. legtöbbször amikor elindul elmondja hova megy pedig nem is kérdezem, na de van 1-2 olyan eset amikor úgy motyogja hogy nem értem aztán már itt sincs.. ma elment boltba ami 2 órába tellett.. felhívtam hogy hol van ennyi ideig, erre azt mondta hogy az "xy" boltban ezután kb 10 perc és itthon is volt. kevés dolgot vett, felét el sem hozta ami kellett és mondta hogy tessék itt a blokk hogy ott voltam.. na ja de amit vett azt max 15 perc alatt össze lehet szedni meg kifizetni, én nem kételkedek abban hogy ott is volt. gyanús nagyon.. arról volt szó hogy hoz popsikrémet is a gyógyszertárból, hát nem hozott, szóval még az sincs hogy ott is sorban kellett volna állni. ma jött neki egy sms, elolvasta és letette a telefont majd rá 1-2 percre hívták amit nem vett fel.. ilyenek nem szoktak lenni. 2-szer láttam olyant tőle hogy feküdt a tv elött és nyomkodta a telefonját, majd elkezdett játszani rajta, akkor zenélt a telefon közben de elötte amíg nyomkodta nem. volt már egy beszélgetésünk az érdekes dolgokról, azok is hasonlók voltak akkor azt mondta hogy azért hazudott hogy elkerüljön egy esetleges vitát vagy nem akart megbántani. érzem hogy van valami de nem jövök rá..nincs semmi bizonyítékom semmire. ő nem az a fajta aki felvállalja, bevallja ha megcsal. ti gyanakodnátok a helyemben vagy ez csak paranoia részemről?
2014. ápr. 19. 19:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ha eddig nem így viselkedett,és most az eddig megszokottól feltűnően eltérő dolgokat produkál,akkor bizony van okod gyanakodni valószínűleg.Őszintén szólva én sem nézném jó szemmel,ha a párom kifordulna magából.Nem tudok mást javasolni,csak annyit,hogy egyszer menj utána,mikor látod,hogy megint sumákol,és akkor talán fény derül mindenre.Bár nem túl gerinces megoldás követni,de az sem fair,hogy ő titkolózik előtted.
2014. ápr. 19. 19:31
 2/18 anonim ***** válasza:

Lehet nem megcsalás van a dolog háta mögött.

Legalábbis élünk olyan gonosz világban hogy nem csak megcsalásra gyanakodnék. Lehet hogy belekeveredett valami bajba, vagy gondjai vannak, esetleg titkos adósság. Felnőttek körében ez is megesik.

Én rákérdeznék a helyedben, hogy mi nyomja a lelkét szépen finoman, de kétlem hogy elmondaná. Ebben az esetben viszont egy kicsit utánajárnék a dolgoknak (szégyen vagy nem szégyen), de úgy gondolom hogy egy házasságban, főképp családban csúnya dolog a titkolózás, a megcsalásról nem is beszélve (ha ténleg az).

2014. ápr. 19. 19:40
 3/18 A kérdező kommentje:
nem tudom sajnos követni mert mindenhova kocsival megy, és itt a babám akivel nem tudnék úgy haladni ahogy kell :( a telefonjába bele néztem múltkor, teljesen tiszta.. ha őt kérdezem tagad a végtelenségig. ha nem hibázik valahogy akkor sosem tudom meg, de úgy nem tudok élni vele ha közben félrelépeget, őrlödök csak állandóan. fogalmam sincs mit csináljak.
2014. ápr. 19. 19:44
 4/18 anonim ***** válasza:

Ha anyagilag jól álltok, én megpróbálnék egy magánynyomozót is (végső esetben persze).

Kiborító lehet, az tuti. Hosszútávon meg végképp rossz.

2014. ápr. 19. 20:05
 5/18 anonim ***** válasza:
50%
Ahol egy házasságba már magánnyomozó kell azt meg..ta a ló is.Te meg rosszabb vagy mint egy pitbull.Miért kell állandóan azt lesni mit csinál a másik,kutakodni utána?Az ő telója had nyomkodja.2óráig tartott a bolt,hát honnan tudod nem e futott össze régi ismerőssel akárkivel.Nem kell mindig nőt látni a dologba.nem abból áll a házasság éjjel nappal egymás seggébe kell bújni,mindig minden lépésről tudni kell.Ha félre akar kufircolni bár mennyire is lesed megfogja tenni.Mondom ezt úgy, mindjárt 33éves házasan,és nőként.
2014. ápr. 19. 20:16
 6/18 anonim ***** válasza:
már mindjárt 33éve házasságban pontosítva
2014. ápr. 19. 20:18
 7/18 A kérdező kommentje:

otthon ülő típus a férjem, nem az a barátkozós és itt nincs semmi ismerősünk mert nemrég költöztünk ebbe a városba. hirtelen változott és ez feltűnő. mondtam is neki hogy ha a kollégáival szeretne lenni elmenni valahova vagy bármi akkor nyugodtan, csak szóljon mert akkor nem várom. erre azt mondta nem akar velük lenni, ő nem akar iszogatni sem velük neki ehez semmi kedve.

nagyon szeretném tudni hogy mi folyik a hátam mögött. ha van nője és elmondaná minden rossz szó nélkül elválnék és költöznék. de az a bizonytalanság kikészít. a magánnyomozó nem tudom mennyibe kerül lehet jó sokba.:( mást nem tudok tenni míg megvárom hogy hibázzon.?:( most elment kenyérért ugyanabba a boltba és már itt is van, 10 perc volt az egész.

2014. ápr. 19. 20:31
 8/18 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező/7/ !

Ne gyötörd magad!

Kérdésem, ha gondolod, csak magadnak válaszolj:

- rendben van-e a szexuális életetek

-lelkileg társad maradt-e, mindent megbeszélhetsz vele?

-kezdeményező-e, hogy közös programotok legyen

-elvisz-e a közös baráti társaságba

-megmaradt-e az intim, bizalmas lelki/baráti kapcsolatotok?

Ezek a legfontosabb kérdések.

:-)

2014. ápr. 19. 20:38
 9/18 anonim ***** válasza:

8-as vagyok, folytatnám.

Az igazi férfiak többsége nem képes kimutatni, ha gondjai vannak. Magába fojtja, többségük képtelen arra, hogy kimutassa, elmondja, hogy milyen problémákkal küszködik.

A nők ezzel szemben szinte bárkivel képesek megosztani a lelki-idegi-szellemi problémáikat, és képesek hosszan elbeszélgetni róla.

Azt hiszem, hogy a férjednél is erről van szó, csak mivel Te be vagy zárva a négy fal közé, nem mérlegelsz, hanem Fantáziálsz.

Ne tedd! Ne tedd, mert lehet, hogy ezzel a gyanakvással, vádaskodással indítasz el egy nem kívánatos folyamatot.

Bízz benne!

2014. ápr. 19. 20:43
 10/18 A kérdező kommentje:

- rendben van-e a szexuális életetek

-lelkileg társad maradt-e, mindent megbeszélhetsz vele?

-kezdeményező-e, hogy közös programotok legyen

-elvisz-e a közös baráti társaságba

-megmaradt-e az intim, bizalmas lelki/baráti kapcsolatotok?

1. nem mondhatnám.:( ő az aki nem akarja mert nagyon fáradt..

2. igen, meg tudok vele beszélni mindent bár hasznos dolgokat nem mond de ez eddig is így volt.

3. igen, de viszont bármit mond nincs úgy. tegnap azt mondta menjünk el ma a tóhoz sétálni..na ebből nem lett semmi. kb 2 hete mondta menjünk el sütizni ha megjön, érdekesen nem ért haza csak majdnem 3 óra múlva pedig kb fél 40 perces dolga lehetett csak.

4. nagyon nagyon ritka volt ha mentünk valahova de mindig vitt magával.

5. hát nem igazán.

2014. ápr. 19. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!