Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek friss házasoknál, vagy inkább eljegyzés utáni időszakot nézve mennyi idő lenne a türelmi idő, amíg a másikat eltartanátok?
Több tényezős
1. én akkor mennyit keresek? el tudom e tartani?
2. mennyire keres? csak e-mailezget, vagy teper
3. csak a szakmájában hajlandó dolgozni, vagy elmenne akárhova, csak hogy legyen pénz
4. nulla pénze van, vagy van e egy kis tartaléka legalább
Ha a másik tényleg keres munkát, akkor addig, amit nem talál megfelelö helyet.
Szerintem igen szomorú, ha egy párnál felmerül az, hogy "eltartja" a másikat, ilyen esetben alap lenne, hogy közös a pénz. (Feltéve, hogy a nem dolgozó valaki nem pazarol - de ez másik téma!)
El tudod tartani, nem kell miatta éhezned, csak nem tudsz mondjuk utazgatni meg új ruhát venni havonta.
Semmi pénze nincs.
Bármit elvállal, ha úgy van.
Nem pazarol, próbálja magát "meghúzni" mondjuk.
De mégis, meddig tartanád el ilyen feltételekkel? Hónapok, évek?
Ez azért sok mindentől függ. Első leírta az egyik felét.
Ha tojik rá, hogy meló legyen akkor semeddig.
Ha keresi a melót és maszekol akkor addig míg nem talál munkát. De aki ilyen az biztos nem évekig lesz munkanélküli.
Függ attól is, hogy mennyit keresek én. Én nem tudnám eltartani a párom a 64 ezres fizumból...
Segít-e a házimunkában?! Mert, ha Ő javában otthon van akkor illene legalább takarítani, főzni, vásárolni ilyesmik.
De lehet, hogy ezen kívül is fognak még írni tényezőket.
25/N
Egy részét leírtam.
Otthon megcsinál mindent.
Középfokú szakma, csak ahol éltek, nem könnyű vele elhelyezkedni.
Legyetek szívesek figyelembe venni, amiket leírtam.
Szerintem nagyjából mindent tudtok, minden körülményt.
Ilyen jellemű ember, mint amit írtál addig míg ki nem bújik a szög a zsákból, míg rá nem jövök erre, hogy Ő nem is akar dolgozni. Legalábbis kötött munkaidőben...
Az ilyen emberrel azért is szakítanék, mert később babát szeretnék, családot és azt csak úgy lehet, ha mind a két fél dolgozik. És nekem fontos az, hogy gyerekem legyen!
Egy előző válaszoló...
25/N
Ez szép hogy mindent elvállal. de ez egy dolog.
így nem lehet építeni, előrelépni.
szóval keressen valami olyan munkát, ami fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!