Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek friss házasoknál, vagy inkább eljegyzés utáni időszakot nézve mennyi idő lenne a türelmi idő, amíg a másikat eltartanátok?
Mondtam, hogy tárgyalóképes lesz? NEM, de a semmitől több. De aki lusta...az így jár!
Köszi, beszélek 2 nyelven elég jól, de köszi:) igaz nyelvvizsgám csak egyből van, szóval most megyek sírni egyet a sarokba :)
Nem, az a kérdés nem az "enyém".
Nem akartam leírni a véleményemet arról az internetes oldalról, szerencsére megtette más. Kiegészítésnek jó, de megnézem azt, aki attól az oldaltól tudja magát rendesen képezni.
Legjobb lesz, ha hazaköltözöm, nagyon úgy fest, hogy a páromnak akkor kellek, ha van pénzem, ha nincs, akkor már nem igazán.
Mondjuk nem várt el semmit sem tőlem úgy különösebben, drága dolgok vagy ilyesmi, csak hát nem akar eltartani.
De azért is jobb hazamennem, mert ahogy ismerem a párom, ha kicsit idegesebb hangulatban lenne, egyből a szememre vetné, hogy ő tart el engem...
Miután lediplomáztam nem találtam azonnal állást. A férjem szintén frissdiplomásként dolgozott. Több pénzünk volt, mint egyetemistaként, szűkösen, de megéltünk gond nélkül. Soha nem éreztette, hogy eltart. 4 hónapot voltam otthon, de 3 hónap után felvettek valahova, csak volt egy egy hónapos biztonsági ellenőrzés, amíg nem kezdhettem el dolgozni. Friss házasok voltunk, júliusban volt az eskűvő, férjem augusztusban kezdett dolgozni, én szeptember elején diplomáztam és január 2.-án kezdtem dolgozni.
Szerintem erről szól a jóban-rosszban. Egy házasságban alap, hogy segítik egymást a felek. Van amikor az egyiknek megy jobban van amikor a másiknak. Én pl. csak a szakmámban mentem volna el dolgozni, férjem támogatott ebben.
Ha valaki bármit elvállal, akkor szerintem lesz munkája, csak nem állandó. Tehát van olyan időszak,hogy keres, és lesz, amikor nem. Olyat azért nehezen tudok elképzelni,hogy valaki évekig teljesen állás nélkül maradjon úgy,hogy mindent elvállal.
Ha ezt látnám, amit leírtam, akkor bármeddig "eltartanám"! De mondom,ha a 12 hónapból, akár 5 hónapot is dolgozik összesen, akkor az már nem teljes eltartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!