Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek a női megérzésben? Jól érzem?
A páromnak van egy jó ismerőse, aki eladott neki egy autót, és mivel ez a foglalkozása, elvégzi a kocsi körüli teendőket is, persze kifizetjük.
Ennek az embernek van egy felesége, akinek két lánya van. Az egyik régen járt a párommal, nem sokáig állítólag.
A lány érezhetően hajt a páromra, akkor is ha ott vagyok.....most elment a férjem kereket cseréltetni oda, azt mondta, fél óra maximum, és itthon van. Egy óra múlva ráírtam, hogy jól van-e, erre írta, hogy még fél órát marad, mert egy ismerős ott van...
Nekem nagyon gyanús az egész, mert nem egy ilyen volt, előző kapcsolatokban is, mindig volt valaki akinek viszketett a p..ája.
Tudom, akit vinni lehet azért nem kár, de azért ez sok. Én is szeretnék végre boldog lenni, nem mindíg a k.urvákat lesni. Elegem van!
Bízom a páromban de félek hogy beleszeret valamelyikbe, akkor aztán vége a dalnak...
Szerintem meg pont azért nem tudod elengedni magad és boldog lenni, mert nem mersz. Mert azt gondolod, hogy folyton lesned kell a k.u.r.v.á.kat.
persze attól még lehet, hogy éppen döntögeti azt a lányt, de az is lehet, hogy nem. Ha hazajön akkor a viselkedéséből próbálj leszűrni valamit. De tudod, az is veszélyes lehet, hogy ha bele akarsz látni valamibe valamit.
Hiszek! De nem tudom megállapítani, hogy ebben az esetben van-e okod aggódni.
A hozzáállásod viszont fura. Hiába viszket akárkinek, attól még a párodnak nem kell ráugrania. Nem kell a k-kat lesni. Hiszen ha jól megvagytok a pároddal, akkor senkinek semmi esélye.
Lehet, hogy rosszul választasz, rossz típusú férfiakat.
Könnyű Katit táncba vinni, ha maga is akarja!
A férjedet akkor csábítja el valaki, ha azt ő is szeretné.
A párom naponta 40-50 nővel kerül "közeli" kapcsolatba, a kórházba, plussz nővérek. Ha mindenkitől félteném, eddig bediliztem volna.
Minden csak bizalom kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!