Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti hisztek a női megérzésben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek a női megérzésben? Jól érzem?

Figyelt kérdés

A páromnak van egy jó ismerőse, aki eladott neki egy autót, és mivel ez a foglalkozása, elvégzi a kocsi körüli teendőket is, persze kifizetjük.

Ennek az embernek van egy felesége, akinek két lánya van. Az egyik régen járt a párommal, nem sokáig állítólag.

A lány érezhetően hajt a páromra, akkor is ha ott vagyok.....most elment a férjem kereket cseréltetni oda, azt mondta, fél óra maximum, és itthon van. Egy óra múlva ráírtam, hogy jól van-e, erre írta, hogy még fél órát marad, mert egy ismerős ott van...

Nekem nagyon gyanús az egész, mert nem egy ilyen volt, előző kapcsolatokban is, mindig volt valaki akinek viszketett a p..ája.

2014. ápr. 19. 18:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
A saját megérzéseim sokszor bejöttek, és persze volt hogy téves volt a megérzés
2014. ápr. 19. 18:32
 2/18 A kérdező kommentje:

Tudom, akit vinni lehet azért nem kár, de azért ez sok. Én is szeretnék végre boldog lenni, nem mindíg a k.urvákat lesni. Elegem van!

Bízom a páromban de félek hogy beleszeret valamelyikbe, akkor aztán vége a dalnak...

2014. ápr. 19. 18:35
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mi nem tudhatjuk. Adott okot a párod, hogy nem bízol benne?
2014. ápr. 19. 18:37
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem akkor nem bízol a párodban.
2014. ápr. 19. 18:38
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg pont azért nem tudod elengedni magad és boldog lenni, mert nem mersz. Mert azt gondolod, hogy folyton lesned kell a k.u.r.v.á.kat.

persze attól még lehet, hogy éppen döntögeti azt a lányt, de az is lehet, hogy nem. Ha hazajön akkor a viselkedéséből próbálj leszűrni valamit. De tudod, az is veszélyes lehet, hogy ha bele akarsz látni valamibe valamit.

2014. ápr. 19. 18:39
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Hiszek! De nem tudom megállapítani, hogy ebben az esetben van-e okod aggódni.

A hozzáállásod viszont fura. Hiába viszket akárkinek, attól még a párodnak nem kell ráugrania. Nem kell a k-kat lesni. Hiszen ha jól megvagytok a pároddal, akkor senkinek semmi esélye.

Lehet, hogy rosszul választasz, rossz típusú férfiakat.

2014. ápr. 19. 18:40
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem megérzés, hanem inkább az apró részletekre való odafigyelés, az apró észlelések elraktározása majd adott időben való előhívásának képessége. Ezek zöme szinte nem is tudatosítható, csak egyszerre "összeáll" a kép. Hát ilyen a női megérzés.
2014. ápr. 19. 18:43
 8/18 anonim ***** válasza:
39%
Az emlitetted hogy hajt a párodra a jelenlétedben is... Ez szomorú, az meg pláne ha a párod nem állitja le! Ha haza ér, figyeld a viselkedését! A NŐ megérzi ezeket a dolgokat!
2014. ápr. 19. 18:53
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Könnyű Katit táncba vinni, ha maga is akarja!

A férjedet akkor csábítja el valaki, ha azt ő is szeretné.

A párom naponta 40-50 nővel kerül "közeli" kapcsolatba, a kórházba, plussz nővérek. Ha mindenkitől félteném, eddig bediliztem volna.

Minden csak bizalom kérdése.

2014. ápr. 19. 18:59
 10/18 A kérdező kommentje:
Semmi különöst nem latok, annyi, hogy előtte vásárolni voltunk, és venni akart egy drága hajszárítót (az enyém rég meghalt de sajnalom a pénzt rá:)). Nem tustam lebeszélni, csak annyira hogy egy olcsóbbat vegyen meg.
2014. ápr. 19. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!