Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi sort iszik a parotok?
Figyelt kérdés
Arra lennek kivancsi h kinek mennyi sort iszik a ferje es milyen gyakran??2014. ápr. 18. 14:06
1/30 anonim válasza:
Egyáltalán nem iszik sem sört, sem másfajta alkoholos italt.
2/30 anonim válasza:
Napi 1. Ha buli van, vagy nyáron a melegben több.
3/30 anonim válasza:
Az enyèm nem iszik.Talàn havonta ha egy pohàrral iszik,akkor sokat mondok. Mièrt kèrdezted?
4/30 anonim válasza:
Antialkoholista. Soha nem iszik semmit. Vizen és teán él. :) Alkalmanként tejet iszik.
5/30 anonim válasza:
Sört csak nyáron, heti 1-2-t esténként.
Télen-tavasszal-ősszel:-) havi 1 üveg vörös bor fogy nálunk el, de abban én is benne vagyok:-).
Mást nem iszunk.
Tiéd?
Amúgy apám minden nap egy nagy dobozos sört iszik meg, és szerintem ő már alkoholistának mondható, de anyám nem nevezi annak. Apu megissza a sörét, és elalszik tőle, igen korááán. Senkit soha nem bántott, dolgozik rendesen, de én úgy gondolom, akkor is ez már alkoholizmus, mert nincs nap, hogy ne inna.
6/30 anonim válasza:
nagyon ritkan.. amikor meleg van akkor munka utan megiszik egyet..( nem minden esetben) vagy ha buli akkor nem csak sor. nagyon neha en is megszoktam enni egyet.
Szoval nyaron megy a buli ezerrel de nem alkoholista sem o sem en.
7/30 A kérdező kommentje:
Az en parom sved es itt ebben a kulturaban mindenki sorozik.Nincs vele semmi baj o is kb elalmosodik tole es elalszik.Hetvegente szokott 5-6.Heti egy nap de van h ket nap a hetvegen.En nem iszok soha es engem zavar de nem bant nagyon kedves velem soha egy rossz szot se szol.De a csaladjaban mindenki tobbet iszik hetkoznap is mert a svedek mindig soroznek legalabbis akiket en itt ismerek.Ha engednem neki akkor inna tobbet is.
2014. ápr. 18. 14:18
8/30 anonim válasza:
Heti 1-2 alkalom nyáron, egy doboz. Én gyümölcsös "sört" iszok ugyanennyit :)
9/30 anonim válasza:
Nagyon ritkán, 2-3 havonta 1 üveg. Nyáron kicsit többet, havonta 1-2 üveggel.
10/30 anonim válasza:
Nekem a feleségem iszik sört. Úgy két-három havonta jut eszébe egy dobozzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!