Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjetek, párotok észreveszik, ha nem a megszokott rend van?
Az én férjem mindig megkérdezi, hogy minek akarok takarítani már megint, amikor ő azt hitte, hogy most takarítottam, mert olyan rend van.
Ő is maximum a rendetlenséget veszi észre, de a port nem látja :)
Siman lehet hogy eszrevette, csak nem szolt erte, mert gondolta biztos faradt voltal es nem volt ra energiad megcsinalni.
En se tennem szova. Maximum ha nagyon rendszeres akkor kezdenek ra utalni finoman.
Nem törlünk port hetente,van jobb dolgunk.
Ha valami házimunka elmarad,akkor az csinálja meg aki észreveszi.
Van,ami csak egyikőnk csinál,pl porszivózni,port törölni csak a férjem szokott.
Csúnyán is néznék,ha megszólna hogy nincs valami elvégezve.Van neki is két keze,ha zavarja,megcsinálja.
az én párom úgy képzeli el a napomat, hogy munka után hazamegyek, kitakarítok (de minden nap mindent!), főzök, bevásárolok és mire hazaér rendbe szedem magam, és szinte estélyi ruhába várom hogy hazaérjen.
Minden nap szól, hogy valami nem tetszik neki.
Mondtam, hogy munka után ő is nekiállhat ezeknek. Munkából hazafele bevásárolna, feltenné a kaját főni, közben takarítana... :)
10:18
Ez az, hgy én már nem birom nézni, holnap rendbe fogom tenni.De engem már sokszor idegesit, hogy semmiért nem szól, igaz,hogy magamtól megcsinálok mindent.
Viszont látom, hogy nektek is ilyen a férjetek, igy megnyugodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!