Mit tegyek? Egyszer észreveszik magukat?
Az öreganyád megváltozni már nem fog, te pedig ki vagy neki szolgáltatva.
Hát ez adjon erőt a munkakeresésben.
Azért anyád sem piskóta. Ha anyámmal és gyerekemmel együtt laknék, soha semmilyen f**szért nem hagynám rá a gyerekemet másra!
először is, próbálj meg valami kis munkát keresni (bolti eladó, benzinkút stb) és ha lesz elég pénzed, akkor bérelj egy lakást.
vagy beszéld meg a pároddal, hogy közösen béreljetek egyet.
sok sikert.!
Nekem anyamnak volt szokasa terjeszteni, h lusta vagyok nem segit stb, 2 melo mellett azert ne legyenek durva elvarasai, kb aludni jartam haza...
Bar mar csak 1 van, de a lenyegen nem valtoztat.
Ugy tudtam leszoktatni ha hatarozottan megmondtam neki, h ma ha falra maszol se fogom megcsinalni, ekkor ugy tervezem h raerjek, es megcsinaljuk. Ja es abban is lealitottam h normalisan beszeljen velem, amugy akkor se csinaljuk meg. Nalam mukodik, de az egyensulyt tartani kell, kisebbkent mig papucsa voltam, hisztizett, szivtam meloval hiaba nem volt kedv, csak kiabalas veszekedes volt belole, meg ment a pletyka h semmit se segit...
Szoval ha maradnod kell mindenkepp szedd ossze magad, ne hagyd h a nyakadra nojon.
Ha telozol kuld ki, mond meg neki neharagudj nem zavar h telefonalok, vagy h a magan ugyed intezed, menjen ki...
Majd amit akarsz elmondasz neki, nem vagy mar kisgyerek, ne kezeljen ugy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!