Mit tegyek? Egyszer észreveszik magukat?
Figyelt kérdés
Problémám az, hogy kisgyerek korom óta nagyszüleimnél laktunk anyámmal. Anyám azóta elköltözött párjával él. Nekem miután megszűnt a munkám, haza kellett jönnöm. Azóta teljesen kivagyok idegileg, érzelmileg. Öreganyám lehetetlenné teszi az életem, folyton kitalál dolgokat, amik nem valósak. Nem engedi, hogy telefonáljak mert kikérdi, hogy kivel miért és minek..Ráadásul folyton megaláz,ami szülőknél előszokott fordulni..De ő 10 évesként kezel, és folyton azzal jön, hogy nem tudok beszélgetni, telefonálni...például, megvádol, hogy megkértem valakit telefonon, hogy kérjen nekem időpontot a fogorvostól, mert én béna vagyok, és ő hallott valami ilyen beszélgetést..mert, hogy mindig engem figyel. Ami szinte vicc, hogy még rosszul is hal, és megint érvénybe lép, hogy kitalál minden hülyeséget. Persze szomszédoknak rokonoknak, ezt mind szépen előadja, és nem tudom magam kivédeni, mert jön a tiszteletlen, mai fiatalok..szavak kombinációjával..Persze aminek, meg nincs alapja. Próbálnék visszatérni a régi életemhez, de nem egyszerű munkát találni. Párom is teljesen tehetetlen. Nem tudok mit kezdeni és kivédeni, az ilyen szitukat. Ha szóvá merek tenni valamit, hogy ki vagyok borulva, akkor meg felpofoz, nekem jön konkrétan..Eléggé nagy darab nő, és a megőrülés határán van már..Barátaim régóta ismerik, de minden újabb sztori elmesélése után, mindig elképednek. Főleg mivel erőssége a képmutatás, és a hazudozás. Lehet eléggé, hihetetlen, vagy viccesnek fogható ez amit most leírtam, mert nem ilyennek kéne lenni egy mamának..De folyton a sírás kerülget, úgy érzem megfulladok tőle. Elmenni se tudok, míg nincs munkám. Pedig mindent megteszek, hogy találjak. Már nem tudom, mit csináljak?2013. dec. 12. 12:30
11/13 anonim válasza:
Ez durva, bar en ugye ahogy irtam keresek, es az a nagyobb penz, meg en vezetek, viszem ide oda, szoval nalam vannak kartyak, ha igen kekeckedne, sajnos nalad nem nagyon, de amiket irtam nalam mukodik, jo vannak zordulesek, de nem komolyak :)
En nem birnam nagyanyaddal...
Esetleg ha bezarnad a szobad ? H leg telozni tudj.
12/13 A kérdező kommentje:
hiába zárom be az ajtót, szomszéd szobában van, meg átjárósak a szobák:) szóval hallgatózni mindig tud, meg ürügyet találni, hogy bosszantson..
2013. dec. 12. 14:52
13/13 anonim válasza:
Ne haragudjál neked is szép anyád van, hogy a gyerekét a nagyanyjára hagyja, na de majd te is ezt tedd, ha az anyádnak szüksége lesz rád, akkor mondd te is, hogy lássa el magát.Micsoda anyák vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!