Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjetek, párotok észreveszik, ha nem a megszokott rend van?
Váááá. Az jobb lenne ha mindennap hazajönne, puszit adna, letenné a táskáját, felakasztaná a kabátját, majd rögtönzött, határozott, gyors lépésekkel a hálószobába venné az irányt. Egy lenge mozdulattal végighúzná a mutatóujját minden egyes nap (!!! :D) a bútoron, majd megszólalna:
- Dhhhrágám, ezzz itt pohhhros!
Örülnél neki? :D
szerintem ez picit férfi dolog. Én eddig úgy figyeltem meg, hogy inkább azt veszik észre, ha nincs rend. A "kosz" az annyira nem tűnik fel nekik, nem zavarja őket egy bizonyos szintig.
Persze az is lehet, hogy én futottam bele mindig olyan férfibe, aki otthon azt szokta meg, hogy rend az van, de nincs alaposan takarítva.
10:55
Persze nem örülnék neki, ha ugy viselkedne, viszont azt szeretném, ha már vastagon van a por, hogy azt mondaná, hogy te nem takaritottál mostanában?
Mert ugy érzem, ha nem takaritanék, az sem érdekelné.
Mondjuk õ is elmosogat, ha látja, hogy tele van a mosogató és ha megkérem fel is porszivózikl.
11:10
Ha nem fõzök azt viszont kikéri magának és rögtön szóvá is teszi õ is, ez ritkán szokott elõfordulni.
Az egyik válaszoló azt irta, hogy legyen ez a legnagyobb problémánk a háasságunkban, más apróbb gondok is vannak.
"Persze nem örülnék neki, ha ugy viselkedne, viszont azt szeretném, ha már vastagon van a por, hogy azt mondaná, hogy te nem takaritottál mostanában?"
De miért?
Nálunk nem szokás ezt szóvá tenni. Pl. itt szinte osztódással szaporodnak a pókhálók, minden nap pókhálózni kell. Óhatatlanul is kimarad néha valami, van, hogy nem veszem észre. Ha a férjem észreveszi, odamegy, leszedi. Ennyi.
Maximum akkor szól, ha éppen abban a pillanatban takarítok és akkor veszi észre, hogy valami kimaradt, mondjuk egy polc még poros, vagy a szekrény fölött maradt még pókháló.
Neked az GOND, hogy nem parancsolgat és nem szól rád?
Igazából nem értem a problémád. Fejtsd már ki légyszíves, hogy miért zavar ez téged?
Mi se töröljük le kétnaponta a port, engem az zavarna, ha a párom belibbenne az ajtón, majd közölné, hogy "Asszony, poros a bútor, nem látod?!"
Szóval ez már tényleg a röhejesség határát súrolja, mikor valaki ilyen dolgokból kreál problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!