Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjetek, párotok észreveszik, ha nem a megszokott rend van?
Én meg pont úgy vagyok vele, hogy ha nem tetszik neki, hogy vastagon áll a por a polcon, akkor ne nekem dirigáljon, hogy mi az, hogy nincs kitakarítva, hanem fogja meg a porrongyot és takarítsa le, ketten lakunk egy háztartásban...
Egyébként neki sem tűnik fel a por, még akkorsem, amikor már nem lehet látni a tv-t, olyan vastagon áll rajta. Engem nagyon zavar. Őt a rendetlenség zavarja inkább, vagy ha a szőnyeg koszos, tele van a mosogató. Ilyenkor sem nekem szól be, csak megjegyzi a levegőbe, hogy akkor ő most kiporszívozik, vagy elmosogat és kész. Oké... Én úgy gondolom, hogy mindketten dolgozunk. Én kicsit igényesebb vagyok a tisztaságra, kevésbé a rendre, ő pont fordítva. Mindketten kitudjuk elégíteni a magunk vágyát, ha arról van szó, nem a másikat kell ugráltatni, hogy mi az hogy por van!?!?
Nálunk a párom takarít. Szeret takarítani, porszívózni feltörölni, ilyenek, úgyhogy ezeket a dolgokat figyeli. Ha már két napja nem porszívózott, akkor szerinte már ganyé van a lakásban úgyhogy nekiáll, kiráz, kiseper, kiporszívóz, feltöröl. Ezt egy héten legalább 3x.
Anyósomtól tanulta :D
23-L
Nálunk észreveszi. Hogyha nincs makulátlan rend - 1 koszos papírzsepi hever az ágyban, vagy egy farmer van a fotelben, rögtön megkérdezi hogy mit keres ez ott?? Én meg még ezt a rendet is erőn felül tartom, engem aztán nem érdekelne ha 4 farmer lenne a fotelben és 10 zsepi az ágyban. Kb kéthetente kitakarítunk rendesen. Nem fogok naponta rongyokkal törölgetni meg söpörni. Persze mosogatni muszáj, az más.
l25
Hát én nem tudom eldönteni, hogy mi a rosszabb. Ha észreveszi és szóváteszi, vagy ha olyan igénytelen, hogy fel sem tűnik neki, ha mondjuk ragad a konyhapult...
A legjobb az lenne, ha megcsinálná persze. Az én férjem is megcsinálná, de nem elég hamar. Én próbáltam, már rosszul voltam, attól, ahogy a konyhapult kinéz, 3 féle morzsa, teától ragacsos, szöszök morzsák a tearagacsba ragadva. De egyszerűen nem zavarta. Max. rárakott egy tányért, és azon csinálta, amit akart. Én ilyenkor mindig elborzadok, hogy hogy a fenébe lehet valaki ilyen igénytelen? Egyszer mikor épp egy alufóliát készült kihúzni, hogy letakarja vele a pultot, akkor elszállt az agyam és kiabáltam egy sort, azóta mintha előbb észrevenné, de így is gáz. És főleg az az idegesítő benne, hogy ő rondítja össze, és az se tűnik fel neki. Szörpöt csinál magának, mellé csepeg, otthagyja.... Le nem törölné.. stb.
Szóval ennyiből megértem a kérdezőt, hogy boldog lenne, ha észrevenné. Én is boldog lennék, ha zavarnák az ilyenek, mert akkor hátha nem termelné nekem az extra takarítanivalót az igénytelenségével/bambaságával..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!