Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek havi öt szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek havi öt szex normálisnak mondható?

Figyelt kérdés
Párom 45 éves lesz. Havi ötször szeretkezünk, azt mondja, hogy neki ennyi elég. Èn sem szoktam kezdeményezni, hiszen este jön haza és tudom, hogy fáradt. Nem fura ez egy kicsit?
2014. ápr. 16. 18:08
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
91%

Miért ne lenne normális ? Ha nektek akkor nektek az és kész. Nem tök mindegy ki más mit gondol a ti szex életetekről ?

Egyébként meg lehet, hogy várná, hogy kezdeményezz néha, nagyon is szeretik, a férfiak ha kívánva vannak. Bár látszik rajta mennyire fáradt, nem a legnehezebb napján kellene lerohanni vagy nem elvárni olyankor tőle, hanem te kényeztesd többnyire.

Úgy érzem neked furának tűnik azért tetted fel a kérdést, tehát több igényed lenne. Ha így van, lehet másra kellene rátalálnod.

Minden háznál más a szokás mondhatnám.

2014. ápr. 16. 22:42
 32/37 anonim ***** válasza:

Igazából nem értem a kérdésed miért tetted fel. Először arra gondoltam, biztosan azért, mert te többet igényelnél és próbálsz rá magyarázatokat kapni, hogy a havi 5 szex az normális-e és esetleg ha azt a választ kapod, hogy igen, normális, akkor te idomulsz ehhez és lejjebb adod az igényedet (ami egyébként hosszútávon nem lenne jó). De aztán írtad, hogy neked sincs egyébként kedved szexelni, innentől már nem világos, hogy akkor miért érdekel az egész.

Amúgy nagyon jól leírták, mindig az a normális, ami mindkét félnek jó. Ha az egyik többet/kevesebbet igényelne, mint a másik, akkor az megoldandó probléma lesz, amit meg kell beszélni.

2014. ápr. 17. 09:48
 33/37 anonim válasza:
Az én párom 38 én 24 . És egy hete egyszer szoktunk szexelni . Nekem kicsit kevés de kibirom!
2014. ápr. 17. 13:09
 34/37 anonim ***** válasza:
17%

Nekünk heti szinten van ennyi vagy még több, viszont mi huszonévesek vagyunk és csak 2,5 éve házasok.

Igénytől függ kinek mi a normális, mennyit kíván stb...bár hogy pasi létére csak ennyivel beéri....bennem őszintén szólva gyanút keltene, hogy máshol is szórja a magvait...

2014. ápr. 17. 21:08
 35/37 anonim ***** válasza:
34-es, 10 év múlva majd örülni fogtok ha havi ötször lesz szex, egy idő után már nem mászik az ember nonstop a másikra és a kor is fontos tényező, 45 évesen már nem feltétlen csak a szex jár folyton egy férfi eszében.
2014. ápr. 18. 13:02
 36/37 anonim ***** válasza:
Én 36 ,a feleségem 32 és össze tenném a két kezem ha havi 5 összejönne.
2014. ápr. 19. 15:34
 37/37 anonim ***** válasza:
Bárcsak havi 5 ször szexelhetnék.
2014. ápr. 20. 23:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!