Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek havi öt szex normálisnak mondható?
Figyelt kérdés
Párom 45 éves lesz. Havi ötször szeretkezünk, azt mondja, hogy neki ennyi elég. Èn sem szoktam kezdeményezni, hiszen este jön haza és tudom, hogy fáradt. Nem fura ez egy kicsit?2014. ápr. 16. 18:08
21/37 A kérdező kommentje:
Én napi 12 órát.
2014. ápr. 16. 18:52
22/37 anonim válasza:
Akkor viszont te biztosan nem érsz haza 17 órára, csak késő este valószínűleg és akkor máris a hancúrhoz van kedved, nekem ez a furcsa, pedig én is szeretem a szexet, de nem 12 óra meló után.
23/37 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy van kedvem? Csak megkérdeztem, hogy normális -e.
2014. ápr. 16. 19:08
24/37 anonim válasza:
Itt nincs olyan, hogy normális vagy nem. Az, hogy ti ketten mennyit szexeltek, az egész világon összesen 2 emberre tartozik. Az a normális, ami mindkettőtöknek megfelel, nem az, amit más emberek mondanak.
25/37 anonim válasza:
Szóval nincs kedved, de kevesled unatkozol talán.
26/37 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, hogy normális -e. Mit értetlenkedsz utolsó???
2014. ápr. 16. 19:14
27/37 anonim válasza:
Én is csinos vagyok és elhanyagolnak...kezdem azt gondokni hogy ez a kettő összefügg:(
28/37 anonim válasza:
Jó akkor a válasz: normális. Barátnőm nemrég közölte velem, hogy ők háromhavonta egyszer és nekik ez tök normális, hát szerintem ez mondjuk már nem tartozik a normális kategóriába, de ha nekik jó, az ő dolguk.
29/37 anonim válasza:
Miért ne lenne normális? Miért lenne fura? Valahol netán elő van írva, hogy ennyit meg annyit kell egy hónapban vagy mi?? Könyörgöm! Mindenki érzi, hogy mennyi jó neki...ne akarjunk már folyton mások marhaságai után menni! Ha neked is elég ennyi...akkor meg aztán teljes a tökély! NE légy ostoba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!