Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek havi öt szex normálisnak mondható?
Figyelt kérdés
Párom 45 éves lesz. Havi ötször szeretkezünk, azt mondja, hogy neki ennyi elég. Èn sem szoktam kezdeményezni, hiszen este jön haza és tudom, hogy fáradt. Nem fura ez egy kicsit?2014. ápr. 16. 18:08
11/37 anonim válasza:
Több számadat ismeretében könnyebb lenne választ adni. Nem tudni, hogy te hány éves vagy és az ismeretségetek hány éves. Azt sem tudni, hogy szex volt 10 évvel ezelőtt (tételezzük fel, hogy akkor már együtt voltatok. Azt sem tudni, hogy te mennyire vagy most vonzó a számára, mit teszel meg azért, hogy vonzó és kívánatos legyél. Azt sem tudni, hogy milyen körülmények között dolgozik, mennyire szereti a munkáját, mennyire tudja kiélni a munkájában az alkotóképességét, mennyire fárasztó a munkája. Szóval az életkora nem feltétlenül határozza meg a szexuális aktivitását. Csak annyi biztos, hogy te többet igényelnél.
12/37 A kérdező kommentje:
Van amikor heti háromszor, de olyan is van amikor két hétig nincs semmi. Hiába kezdeményeznék, ha ő nem akarja.
2014. ápr. 16. 18:26
13/37 A kérdező kommentje:
Én sokkal fiatalabb vagyok nála. Csinos vagyok. Ő kb du ötig dolgozik, fizikai munkát végez. Egy éve vagyunk együtt.
2014. ápr. 16. 18:30
14/37 anonim válasza:
Neki ennyi az igénye, idomulsz vagy keresel korodbelit, aki többször akarja.
15/37 anonim válasza:
Akkor ez egyszerű képlet, fiatalabb vagy, tehát jobban akarod a szexet, keveset dolgozol vagy semennyit tehát nem fáradsz le, ettől is jobban akarod a szexet. Vagy elkezded csesztetni, hogy legyen több szex, vagy nem, de akkor fennáll a veszélye, hogy megcsalod idővel. Szerintem fogadd el ezt a mennyiséget, mert annyira nem kevés, hogy elviselhetetlen legyen.
16/37 anonim válasza:
Lehet, hogy ennyi az igénye. Vagy nem bírja annyira, mint te, mivel idősebb nálad. A munka is kifáraszthatja. Illetve, ha van valamilyen problémája pl. magas vérnyomás, cukorbetegség, az is befolyásolhatja a teljesítőképességét.
17/37 anonim válasza:
Kérdező nekem gyanús az utolsó kommented. Felhatalmazást ne várj tőlünk!!!
18/37 anonim válasza:
"Ő kb du ötig dolgozik,"
...és te mennyit dolgozol??
19/37 A kérdező kommentje:
Nem értem mire gondolsz!
2014. ápr. 16. 18:51
20/37 anonim válasza:
Nekünk biztosan kevés lenne, hetente 4-5 van. Én 33, férjem 34. De az a lényeg, hogy ha nektek megfelelő, akkor nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!