Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok, mit tegyek? Hagyjam el, örökre?
Ha tíz évvel idősebbek lennétek és lenne két gyerek, közös vagyon, azt mondanám, próbáld meg, hátha. De így inkább ne. Lesz jobb is nála, akinek te leszel a legfontosabb.
Neki is jobb lesz, ha tanul ebből az esetből.
Ha szeretném, én nem hagynám el emiatt, de megmondanám neki, hogy törölje a nőt facebookról, és csak akkor hagynám, hogy visszamenjen dolgozni, ha teljesen küön helyen dolgoznak, ahol nem futnak össze, és erről a nő ne tudhasson, hogy visszament oda. Nem tudom, miért írt neki, talán csak azért, hogy ne legyen ciki, ha visszamegy és összefutnak.
A reakciójából ítélve nekem úgy tűnik, hogy tényleg szeret téged, és ha így van, akkor ezeket megteszi neked. Mondd meg neki, hogy semmi kontakt, és csak akkor menjen vissza, ha semmilyen projektben nem osztják össze a nővel, és egyáltalán nem kell hozzászólnia, ha viszont ennek ellenére megteszi, akkor ennyi volt.
Viszont annó legalább annyi tisztesség volt benne, hogy nem megcsalt, hanem szakított. Legalább akkor kiélte magát, és rájött, hogy te fontosabb vagy neki. Maga az egész dolog emellett nem egy szép sztori, de igenis van olyan, hogy valaki rájön, hogy hibázott.
Nem olvastam még el a válaszokat.
Én a helyedben nem békülnék vele ki,mert nem tartotta be a kérésed.
Ha most ezt elnézed,akkor azt fogjagondolni,hogy bármit megtehet.Érzelmi zsarolót csinálsz a pasiból,ha a sírásaira meghatódsz.Ha annyira fontos voltál,akkor kellett volna gondolkodnia,mielőtt írt a csajnak.
8-as taktikája tökéletes, javaslok egy próbát.
Emellett pedig ami a meglesett üzenetet érinti: nem gondolom, hogy ezen ki kéne borulni. Nem nyilvános flört volt, hanem tényleg úgy festett, mintha csak figyelmeztetésképpen írt volna a lányra.
Még nagyon régen az első komoly kapcsolatomban én is elkövettem azt a hibát, hogy a bolhából elefántot csináltam, a helyi ABC-ben dolgozó Julcsi nénire is féltékeny voltam, ha már mosollyal köszönt rá a párom, és összeesküvés elméleteket szőttem, hogy zárás után találkozgatnak. Az agyad egyszerűen csak túlreagálja ezeket, de nincs jelentősége.
Egy hosszútávú kapcsolatban sokszor nem a párunkhoz ragaszkodunk, hanem ahhoz a megszokott életritmushoz, amit vele vettünk fel. Erre unhatott rá, vagy ebből akart kiszakadni, amikor pedig megtette, akkor rájött, hogy nélküled nem kerek az egész. Ebben nincs semmi meglepő.
Adj neki még egy esélyt, de hagyd, hogy küzdjön érted. Ebben a nagy "küzdelemben" pedig hidd el, hogy háttérbe fog szorulni a másik lány. Nagy valószínűséggel a hölgyemény abból a halmazból származik, amelyik előszeretettel veti rá magát a frissen szinglivé vált pasikra...Gyanítom, hogy fantasztikus lehet vele az együttlét...mintha egy virslit hajítanál be a folyosóra.
Hű, 8-as, igazán érdekes és hasznos kommentet irtál. Nekem is megfordult a fejemben ilyesmi, bár 3 hét elég soknak tűnik. Ha félreteszem a sértettséget én még mindig el tudom képzelni vele, mert szeretem és én úgy érzem Ő is engem. Egyébként ez a taktika nálam most két okból sem jönne össze: Az egyik az, hogy ugye ő felajánlotta, hogy nem megy vissza dolgozni, csak hogy elkerülje a kellemetlenséget a csajjal és én is nyugodt legyek Na már most gondolom mihamarabb választ vár tőlem ezzel kapcsolatban, hogy menjen vissza vagy sem. Én meg nem tudom mit mondjak, hisz miattam keresne kevesebbet és ezt én tényleg nem akarom, de igy békesség lenne. A másik, hogy ő 2 hónapja tett egy olyan kijelentést nekem, hogy ha én azt mondom, hogy nem, nincs esély tovább, akkor ő nem fog keresni,mert ő tudja már, hogy mennyit bántott és tiszteletben tartaná a döntésem. Lehet most is ezen a logikán lenne és hiába várnám, hogy majd teper, mert ő inkább szenved, de beletörődik. De nem tudom ezt mennyire gondolta komolyan, mert eddig mindig Ő keresett engem...
Annak a hozzászólónak, aki szinjátéknak tartotta a sirást: hát azért ennyire ismerem, ha ez szinjáték lett volna Oscart érdemelne. Egyébként láttam rajta, hogy nem akar megtörni és sirni, főleg ott az utcán nem, láttam rajta, hogy próbálja leplezni az érzéseit amennyire lehet, de egy idő után kicsordultak a könnyei és kiült az arcára a félelem, mert látta, hogy most komolyan el fogok menni. Nem tudom elképzelni róla, hogy ezt sunyi módon megjátszotta volna.
Én a dolog másik oldaláról tudok nyilatkozni, hátha az segít. Én kimondtam, hogy vége az ellaposodás miatt. Megismertem valakit, aki közel férkőzött a szívemhez és megingatott. Azonnal léptem, nem akartam megcsalást. Aztán végül nem is lett megcsalás. Az, hogy elvesztettem azt, akit eddig nyilvánvalónak éreztem, ráébresztett, hogy soha többé ne akarjam elereszteni. Minden kapcsolatot megszakítottam a fiúval, bár a párom nem kérte, én akartam így. (De ha rám írna, az udvariassági beszélgetést lehet h megejteném, mert nem akarok konfliktust.) A párom egyébként harcolt a kapcsolatunkért. Most már jegyben járunk, minden rendben és soha többé nem hagynám el. Utálom magam, amiért anno meginogtam, és ez épp elég büntetés és emlékeztető egy életre.
Abból, amit a srácról írtál, szerintem látszik, hogy valami ilyesmin mehetett keresztül. :) Szóval nem tanácsolok semmit, mert neked kell érezni, de elmondhatom, hogy nekem bejött az újrakezdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!