Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hazasság alatt randizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazasság alatt randizni mással de sex nélkül az megcsalas?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 13. 02:52
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
69%
Igen, megcsalás.
2014. ápr. 13. 15:36
 22/35 A kérdező kommentje:
Megnyugodhattok nem volt tali fogtam magam es elhúztam
2014. ápr. 13. 21:19
 23/35 anonim ***** válasza:
85%
Ahhh...már majdnem infarktust kaptam, hogy mi lesz! :-D
2014. ápr. 13. 21:35
 24/35 A kérdező kommentje:
De megbantam hozzateszem
2014. ápr. 13. 22:06
 25/35 anonim ***** válasza:
21:35 szívemből szóltál, Jót nevettem :D
2014. ápr. 13. 22:37
 26/35 anonim ***** válasza:
Nem baj Kedves Kérdező, majd a következőről nem húzol el :-)
2014. ápr. 14. 07:14
 27/35 anonim ***** válasza:
79%

Szóval megbántad? Mégis csak kúrni akartál, ugye? És most nagyon szomi vagy, hogy mégsem kúrtál!

Ez egyre jobb!

2014. ápr. 14. 08:19
 28/35 anonim ***** válasza:
75%
Ha nincs szex,akkor minek?
2014. ápr. 14. 13:37
 29/35 anonim ***** válasza:
83%
Az a helyzet, hogy ha te más után tekingetsz, más izgat, az azt jelenti, hogy nem tudsz igazán felnézni a párodra. Kint keresed azt, amit házon belül kéne. Tudod, megházasodtatok, elkezdtetek együtt locsolni egy virago, nevezzük szerelemnek. Aztán egy idő után te azt hitted, a párod locsolja, a párod azt gondolta, majd te locsolod, így senki se locsolta a szerelmetek vigágát, majd megdöglik. Szóval, itt az into jel, hogy kettőtök közül valaki nem gondozza a növényt, ha egyikőtök se, akkor leülni beszélni, felmérni a helyzetet, ha csak az egyik fél nem öntözi, akkor meg kell tudni, mi az oka, és segíteni abban, hogy locsoljon. Ketten kelletek a szerelmetek virágához. Kertészfiú ebbe az esetbe nem játszik. :-). Ez nem a szokásos pázsitos story.
2014. ápr. 14. 14:54
 30/35 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem valószínűleg nem a "megcsalás" szó a legtalálóbb, mert azon valahogy a szexet (is) érti az ember.

De azt tudom, hogy ha én szeretek valamit, nekem semmi nem fájna jobban, mintha valahogy meglátnám a barátomat/férjemet egy meghitt pillanatban egy másik nővel. Egy olyanban, amilyenek régen nekünk voltak. Egy olyan összenézést, egy olyan nevetést, egy olyan (sima) ölelést. Szerintem nekem megszakadna a szívem.

Nem fájna ennyire, komolyan mondom, ha azzal állítana haza, hogy berúgtak a haverokkal, és megdugott egy nőt aki nem jelent neki semmit.

2014. ápr. 14. 23:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!