Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Visszaeshet? Félek.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszaeshet? Félek.

Figyelt kérdés

A férjem alkoholista volt, kb egy éve tiszta, egy darabig egy kortyot sem ivott.

Most ismét elkezdte, kb hetente egyszer, nincs gondja, a hangulat miatt iszik....

2014. ápr. 12. 21:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Rossz duma, inkább most hagyd ott hogy legyen esélyed egy normális kapcsolathoz is.
2014. ápr. 13. 11:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Saját,keserű tapasztalataim mondatják velem,hogy kár vele szenvedned.Semmi nem fog változni,akkor sem,ha lesznek jobb időszakok.Ő ugyanaz marad,te meg belül tönkremész.Szerintem keresned kéne egy normális kapcsolatot.
2014. ápr. 13. 13:54
 13/14 A kérdező kommentje:

Most ráfogja a kijelentését arra hogy mérges volt:D nem semmi...

Nem vagyok mar szerelmes, kiölt belőlem mindent, csak szeretet van bennem, de az se teljes. Hajlamos engem elhanyagolni, szexuálisan is.

2014. ápr. 13. 16:55
 14/14 omba ***** válasza:

Nem kell őt így elfogadnod, - akkor talán, ha így ismerted meg.

De hát ennek vége, ahogy az utolsó megjegyzésedből látszik.

Valszeg jól döntöttél.

2014. ápr. 15. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!