Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszaeshet? Félek.
Figyelt kérdés
A férjem alkoholista volt, kb egy éve tiszta, egy darabig egy kortyot sem ivott.
Most ismét elkezdte, kb hetente egyszer, nincs gondja, a hangulat miatt iszik....
2014. ápr. 12. 21:05
1/14 anonim válasza:
Nem nagyon szabad egy kortyot sem mert elveszítheti a határt. Figyelj rá és talán nem lessz gond.
2/14 anonim válasza:
hagyd ott akármennyire is szereted az embereket nem lehet megváltoztatni. Nem hülyeség tapasztalatból mondom az ital nyomorba dönt és bajba is sodorhat szóval ha nem változik vagy furán viselkedik ott kell hagynod. Bocsánat,hogy ilyet mondtam de a házasságok 80 százaléka ebbe megy tönkre és tudom, hogy nem ismerem de elmondom mit gondolok
3/14 A kérdező kommentje:
Megmondtam neki nem egyszer ha visszaesik, elhagyom, erre most is sörözik és a bátyám még itatja is....
2014. ápr. 12. 21:29
4/14 anonim válasza:
Bocs de a bátyád ezt miért csinálja? Hányéve vagytok együtt házasok vagytok? Válj el/ hagyd el, ha nagyon elfajul
5/14 A kérdező kommentje:
Nem hisz a visszaesésben, hiaba ugatok neki-.-
1,5 éve vagyunk házasok. Kb a hazassag után kezdődött, előtte is ivott néha de sokkal kevesebbet.
2014. ápr. 12. 21:51
6/14 anonim válasza:
Gondolom most nehéz, de te maradj erős. A bátyádat meg valahogy győzd meg fontos lenne.
7/14 anonim válasza:
Bizony vissza. Ha a hangulatot az italra bízza akkor az sajnos elég gáz, és van mitől félned.
Hogyan szokott le korábban ? Magától, vagy segítséggel ?
8/14 anonim válasza:
Kib...nám a lakásból, mint macskát sz@rni, a bátyámmal együtt!
9/14 A kérdező kommentje:
Magától. Most megkérdeztem tőle, mi a fontosabb neki; én vagy a pia?
Azt mondta nem tudja........
Jó tudni......
Én fogok elmenni mert a lakás albérlet:)
2014. ápr. 13. 09:21
10/14 A kérdező kommentje:
Azt mondra, hogy így kell elfogadnom, hogy néha iszik, holott félek hogy visszatér a régi felálláshoz.
2014. ápr. 13. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!