Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a részeg párommal? Félek, hogy baj lesz.
Figyelt kérdés
Párom az előbb részegen jött haza. Hosszú évek óta nem iszik, régen bajt csinált részegen, ezért félek, hogy most is baj lesz.
Ha részeg kötekedik, veszekedik. Most is kiverte a balhét a kaja miatt, nem merek hozzá sem szólni, mert tudom milyen ha részegen felidegesítik. Mit tegyek?
2014. jan. 17. 22:15
1/32 sippara válasza:
Ki tudod rakni a lakásból, vagy nem? Ha igen, akkor gondolom, egyértelmű, ha nem, akkor holnap reggel elmagyarázod, hogy ez volt az utolsó alkalom - vagy arra, hogy részegen jött haza, vagy arra, hogy ide jött haza.
2/32 reptoid válasza:
Attól, hogy régen zűrös volt részegen, nem biztos, hogy most is az lesz. Minek akkor reggel ezzel fenyegetni?
3/32 anonim válasza:
# 1
Ez aztán életszerű gondolkodásmód...bravó.
Egyszerűen kerüld el, feküdj le. Holnap pedig beszéljetek róla.
4/32 A kérdező kommentje:
Az előbb megkérdezte, hogy "kivel sms-ezel he?" Mondtam neki, hogy senkivel, de csak morog. Nagyon félek, hogy valamit csinál velem.
2014. jan. 17. 22:33
5/32 anonim válasza:
3:
Mi a gond az 1. válasszal?
Nem a férje. Kinek kell egy részegen kötekedő alak? Én sem tolerálnám. És még balhézik a kaja miatt? Főzzön magának.
6/32 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy nem mondtam el, hogy mit csinált részegen, de mindenki hagyatkozzon a fantáziájára. Ha most elküldeném tuti nagy baj lenne és van egy öt hónapos kisfiam is.
2014. jan. 17. 22:38
8/32 A kérdező kommentje:
Most éppen pénzt követel tőlem, hiába mondom hogy nincs.
2014. jan. 17. 22:42
9/32 anonim válasza:
3.
Neked se lehet sok eszed, ha nem érted mi a baj.
10/32 anonim válasza:
Ne most kérd számon, próbálj kitartani, amíg ki nem józanodik. Akkor kidobnám a fenébe, részeges alakra nem terveznék családot. Ha fenyeget, hívd a rendőröket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!