Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek a részeg párommal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a részeg párommal? Félek, hogy baj lesz.

Figyelt kérdés

Párom az előbb részegen jött haza. Hosszú évek óta nem iszik, régen bajt csinált részegen, ezért félek, hogy most is baj lesz.

Ha részeg kötekedik, veszekedik. Most is kiverte a balhét a kaja miatt, nem merek hozzá sem szólni, mert tudom milyen ha részegen felidegesítik. Mit tegyek?

2014. jan. 17. 22:15
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

# 9

Miért ne érteném?:D

2014. jan. 17. 22:47
 12/32 anonim ***** válasza:
50%
nem az a baj,hogy ivott,hanem ha nem bír magával,amúgy dobd ki a fa,sz.omba...
2014. jan. 17. 22:47
 13/32 anonim ***** válasza:
49%
Ha kidobja jobb lesz ha duhong az ajtoba???
2014. jan. 17. 22:55
 14/32 A kérdező kommentje:
Az a kérdésem, hogy a ma éjszakát hogy éljem túl! Ha szólok hozzá az a baj, ha nem szólok meg az.
2014. jan. 17. 22:56
 15/32 anonim ***** válasza:
40%
öleld meg, légy vele kedves, és fektesd le. Reggelre ki fog józanodni, jó másnapos lesz és utána élitek tovább a kis életeteket.
2014. jan. 17. 23:00
 16/32 anonim ***** válasza:
92%

Az alkoholizmus mindig csak tünet. Aki iszik, annak csillapítania kell valamit: munkahelyi problémák, magánéleti problémák, stb. Én inkább azzal kezdeném (ha kijózanodott), hogy kideríteném nála, hogy mi a probléma, mert azt kell kezelni.

Amúgy meg egy idő után úgyis elalszik, addig meg kerüld.

2014. jan. 17. 23:00
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
A részegek már csak ilyenek. én sem szeretm őket,nehéz elviselni a részeg embert,mindig kötekednek. de az a titok,hogy nem szabad vele veszekedni,mert akkor még idegesebb lesz. Nekem bejött.A rendőrök meg ugysem csinálnak vele semmit,max.beviszik az örsre,de akkor meg te szívod meg ha másnap hazajön h miért égetted le.hány éves vagy? ő a gyereked apja?párod kora?
2014. jan. 17. 23:14
 18/32 anonim ***** válasza:
84%
Ja és még annyit hozzátennék h ez nem fog megváltozni örökre alkesz marad,tapasztalatból mondom,ez ellen már nem tehetsz semmit. Esetleg ha tudsz menekülj vissza a szüleidhez legalább egy időre.ott hátha nyugodtab életed lesz.sajnos a lelkednek,önbizalmadnak se tesz jot h rettegésben kell élj,én már féltem bárkihez is hozzászolni,mert képes lett volna fejberugni azért.Persze másnap meg bánkodik,hogy tudja milyen szemét...
2014. jan. 17. 23:16
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Tv, vagy valami semleges dolog? Próbáld elaltatni...
2014. jan. 17. 23:18
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Most próbálj meg kedves lenni vele, és hamar elaltatni.

Holnap pedig, miután kijózanodott, beszélj vele.

2014. jan. 17. 23:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!