Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek a részeg párommal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a részeg párommal? Félek, hogy baj lesz.

Figyelt kérdés

Párom az előbb részegen jött haza. Hosszú évek óta nem iszik, régen bajt csinált részegen, ezért félek, hogy most is baj lesz.

Ha részeg kötekedik, veszekedik. Most is kiverte a balhét a kaja miatt, nem merek hozzá sem szólni, mert tudom milyen ha részegen felidegesítik. Mit tegyek?

2014. jan. 17. 22:15
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Legy kedves. Mindenben igaza van akkor is ha nincs..meg kell eroltetni magad. Aztan holnap gondolkodj el azon hogy kell e egy olyan hapsi aki mellett rettegsz hogy mi van ha reszegen jon haza. Parom nem alkesz de parszor volt mar hogy becsiccsentve jott haza. Ha azert ivott mert mi osszevesztunk es levezette a feszkot nem szolt hozzam soha..csak minimalisat..olyankor a gyerekre hivatkozva hogy surun ebred bebutorztam a foldre a kisagy melle ejszakara de nem felelembol..masnap meg megbeszeltuk. Ha csak leult a kollegaival inni jo kedve volt akkor is bementem lefekudni mert utalom a reszegeket.. sztem belefer ha neha beiszik evente 2szer de ha felned kell az regen rossz.
2014. jan. 17. 23:30
 22/32 anonim ***** válasza:
12%
Ha nagyon kötekedik, leszerelheted szexszel is. Ha szerencséd van úgyse lesz belőle semmi, mert elalszik közben.
2014. jan. 17. 23:39
 23/32 anonim ***** válasza:
38%

Mennyi hülye...ki mondta, hogy alkesz? Azért mert egyszer beivott? Van, aki röhög részegen, van, aki kötekszik...

Feküdj le, és akkor nem lesz mibe belekötnie, holnap meg beszéltek.

2014. jan. 17. 23:52
 24/32 anonim ***** válasza:
42%

23: "Mennyi hülye...ki mondta, hogy alkesz? Azért mert egyszer beivott?"

vesd össze

"régen bajt csinált részegen ... nem merek hozzá sem szólni, mert tudom milyen ha részegen felidegesítik."

Úgy tűnik csak egy hülye van.

2014. jan. 18. 00:04
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem arról van szó, hogy alkesz, vagy nem, valószínűleg nem, ha csak nagyon ritkán iszik. Még csak nem is az ivás a legnagyobb baj. Egyszer-kétszer valaki kirúg a hámból, na és?

Az a baj, hogy részegen annyira agresszív, hogy komolyan félni kell tőle. Én nagyon haragszok azokra, akik csak azért akarják kiadni a párjuk útját, mert merészel néha kicsit becsípni, de most én is azt mondom, hogy ha tényleg ilyen súlyos a helyzet, akkor nem adnék neki több esélyt. Már a gyerek miatt sem.

Egyébként gondolom, ő is tudja, milyen részegen, azért nem ivott már évek óta, tehát nagyon jól tudta, mit csinál.

2014. jan. 18. 00:20
 26/32 anonim ***** válasza:
78%
Csak nekem tűnik fel, hogy mennyire életszerű ez az egész? Hazajön a párom részegen, erre kiírok gyorsan egy kérdést, ami full nesze semmi, fogd meg jól, aztán pedig közvetítem, mit akar éppen csinálni velem, hát igen, ez aztán életszerű! Csak tudnám, ki unatkozhat ennyire...
2014. jan. 18. 00:41
 27/32 anonim ***** válasza:

"ha részeg kötekedik,veszekszik"

ezek szerint nem előszőr fordult elő,tapasztalatbol mondja.

23-as:az még a jobbik eset amikor a részeg csak röhög,addig nincs baj amig nem kötekszik.azt h alkoholista-e csak az tudja aki vele él.a részeg pedig nincs tudatában mit csinál,nem tudja uralni önmagát.

2014. jan. 18. 00:43
 28/32 anonim ***** válasza:
82%
Hát, ha komolyan piált régen és agresszív, akkor a gyereked érdekében hagyd ott a p..csába. Még mindig jobb apa nélkül felnőni mint egy alkesz mellett.
2014. jan. 18. 02:01
 29/32 anonim ***** válasza:
És a beszólásai mellett tudsz ide írni?Mikor mondod,hogy csinálni sem mersz semmit?
2014. jan. 18. 08:40
 30/32 anonim ***** válasza:

Ja, ja, életszerű, ahogy a 26-os írja. A részeg azzal foglalkozik, hogy az asszony kivel sms-ezik. Szal nem csak GyK-n irogat, hanem mobilon sms ezik, és közben retteg.

Vegyél neki valahol egy kis bort, azt lenyugszik.

2014. jan. 18. 11:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!