Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy legyőzzem a félelmemet?
Iskoládat befejezted? Nem akarsz még tanulni valamit? Ha nem, akkor tulajdon képpen veszteni valód nincs. Mondjuk én házasság előtt megpróbálnék ott lakni vele, aztán ha megy, akkor jó, ha nem akkor viszlát.
Valóban fiatalnak tűnsz, nehogy később jusson eszedbe, hogy de te világot akartál volna látni.. stb. Jobbesetbe ezen az ember átesik 25 éves koráig, aztán jöhet az elköteleződés, azzal akivel tényleg egy felé tartanak.
Én azt mondom akárhogy is döntesz, ne égesd fel magad mögött az utat. A szüleidhez vissza tudsz költözni, ha netán mégse jó neked ott? Ha igen, és munkát is találsz, akkor meg lehet próbálni.
Nem tudom mennyire ismered a barátod szüleit, mert hogy egy udvaron velük állandóan velük élsz majd. Ha jó a viszony és tényleg kényelmes velük lenned, akkor az nagyon jó, mert tudnak segíteni. De ha folyton elvárásokat támasztanak irányodban, az megöli a szerelmet és marad a harag.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Igen tényleg fiatal vagyok a koromhoz képest, de viszont vágyom rá, hogy saját családom legyen csak ezektől tartok amit leírtam. Volt szó, hogy ő jön ide csak akkor ő nem érezné jól magát elszakítani őt szülőfalujától, meg hát a nő megy a férjhez, és nem a fiú megy fiúnak. Ha ő ide jönne mindent a 0ról kéne kezdjem ami rengeteg pénz, úgy hogy ott már van egy alap ahova mennyünk. Ha meg közel lennénk a szüleimhez akkor sem lenne saját életünk, mert apukám ide meg oda hívná őt. Kicsit bonyolult a mi helyzetünk. Az ő szüleivel jól kijövök,igaz az apja alkoholista és sokszor ingerült emiatt a barátom, zavarja ami ott van,és ezt folyamatosan érezni fogja a kapcsolatunk amíg él az apja. De biztos más ha egy udvaron lakunk velük, sokban tudnak segíteni, de sokban pedig hátrány is,amit majd ők is meg kell értsenek, és a férjem pedig mellém kell majd álljon.
Már sokat voltam náluk, meg ő is itt lakik nálunk a munka kapcsán, és nap mint nap látom, szóval lassan már olyan mintha össze lennénk költözve. Viszont a vallásom nem támogatná ha összeköltöznénk házasság előtt, és a falu sem nézné jó szemmel, így meg soha nem tudnék beilleszkedni, kicsit régimódiak.
Persze hogy szeretnék még utazgatni, ki nem? A házasságban is lehetséges ha az anyagi helyzet megengedi, ami nem lehetetlen, ha elszántak vagyunk.
Dolgozni nem dolgoznék munkahelyen. Hanem Család, háztartás,föld munka. Ott nem sok lehetőség van dolgozni, vagy ha még is akkor nem lenne ez minden.
Szerintem ez nagyon-nagyon rossz ötlet!!!
Semmi normális magánéletetek nem lenne, és ne haragudj, de 20 évesen már arra ítélnéd magad, hogy pelenkamosás-férj kiszolgálás-anyóssal való egyezkedés körül forogjon az életed? Mert az már most borítékolható, hogy te bizony úgy ugrálnál, ahogy ők fütyülnek, anyós percenként fog jó tanácsokkal ellátni stb., ez nem önállósodás, ennél még börtönbe vonulni is jobb lenne szerintem. Szép dolog a családalapítás, de nem ilyen körülmények között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!