Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nektek is van olyan érzésetek,...

Nektek is van olyan érzésetek, hogy nem mertek jelentkezni egy állásra, mert úgy érzitek, hogy nem mertek belevágni, mert nincs semmi tapasztalatotok munkában és nem vagytok képesek elvégezni a munkát? Mit tegyek hogy legyőzzem ezt a félelmemet?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 23:35
 1/2 anonim ***** válasza:

én is kb ebben vagyok. végeztem zenesuliban és gimiben és nincs hova menni mert amit szeretnék értelme sincs és kifizetni se tudom.

a legegyszerübb az,hogy ne törödj a félelemmel, mert ha nem cisnálsz semmit,nem lesz se munkád se pénzed.ha pedig elmész valahova, fel is vehetnek és dolgozhatsz is , roszabb esetben pedig nem. de jóval több esély van igy a munkára mint félni

itt szoboszlón pl shemmi nincs az égvilágon

2012. ápr. 4. 23:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele,ezt nehéz leküzdeni :/
2012. ápr. 4. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!