Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek a cuckold házasságról? Ez egy olyan házasság, amelyben a nő félreléphet. Mindezt azért, mert a pasi imádja ha megalázzák.
Primitívek? Valóban nem volt semmi benne, csak épp "gyökérnek" szólított. Te vagy primitív, ha nem olvasol.
3: Az egyenrangúság nem azonos az egyformasággal.:)
Egyébként a családomban lévő férfi nem tud autót vezetni se, nemhogy szerelni, a nők meg soha nem vágtak tyúkot.:)
Én úgy nőttem fel, hogy az embernek mindent magának kell megteremtenie az önellátás terén, tehát én is vagy megcsinálok valamit vagy kifizetek egy olyan szolgáltatást.
És nem tudom, hol láttál utoljára olyat, hogy egy férfi átadta a helyét egy nőnek vagy tudta volna, mikor kell neki előremenni vagy előreengedni... még várandós nőket is lesodornak a lépcsőn, úgy mennek és belekönyökölnek a hasukba, hogy előretülekedhessenek...
Én biza láttam olyat, hogy átadták a helyüket. :)
Ez az etikett.
A "cuckold" műfaj lényege, hogy a férjet az hozza izgalomba, ha a felesége mással fekszik le. Kb. ennyi. Ez egyfajta fetish.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: én nem mennék bele, nem érdekel a dolog. Nem áll szándékomban megcsalni a páromat, a gondolata se izgat. De nem vagyunk egyformák, talán te is találsz valakit. Valamint igen, az alapvető udvariassági normákat én is tanúsítom a párom felé. Kinyitom az ajtót, vagy átadom a helyem, ha úgy hozza a sors. Közösen is főzünk.
23/N
Nem a megalázást szereted, ez neked nem megalázó hiszen ez jó neked, erre gerjedsz.
Simán csak egy perverz barom vagy, normális nő az ilyet elkerüli messzire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!