Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek a cuckold házasságról? Ez egy olyan házasság, amelyben a nő félreléphet. Mindezt azért, mert a pasi imádja ha megalázzák.
"Egyenrangúak? Akkor néha te is előreengeded őt az ajtóban, vagy átadod a helyed?"
Ez nem az egyenrangúság jele, te gyökér. Férfi és nő ALAPBÓL egyenrangúk. Ha egy férfi előreenged egy nőt, akkor azzal megtiszteli a gyengébbik nemet, és ezáltal udvariasságot tanúsít. Hány éves vagy, 13?
"..te gyökér"
És te hány éves vagy? 9?
Egyébként az egyenrangúság jele, mivel emancipált nők állandóan azért sírnak, hogy ők nem adhatják át a helyüket a buszon, meg nem mehetnek a vaskohóba, és nagy transzparenseket tartanak az égbe. :D
Jobb belegondolni, hogy az egyenrangúság épp ezt jelenti, és nem udvariasságot! Ez a velejároja.
Kérdező!
Roppant primitívek a megnyilvánulásaid. Az első válaszoló teljesen normális választ adott, te meg beszóltál neki, mint egy hülyegyerek.
És áruld már el, mi az a cuckold mert a Google csak egy könyvcímet ad ki értelmes találatnak, amit egy kortárs indiai író írt. Feltételezem, nem olvasol ilyen könyveket.
Másrészt az nem házasság, ahol bármelyik fél szabadon csalhatja a másikat.
"Egyébként az egyenrangúság jele, mivel emancipált nők állandóan azért sírnak, hogy ők nem adhatják át a helyüket a buszon, meg nem mehetnek a vaskohóba, és nagy transzparenseket tartanak az égbe. :D "
jelentem, dolgoztam vaskohászati üzemben évekig, mivel ez az alapszakmám
36/N kohász ;)
Az egyenjogúság és az egyenrangúság nem zárja ki az udvariasságot. Nő és férfi közt mindíg is lesznek különbségek amik jól is vannak így senki nem azt akarja, hogy ugyanolyanok legyünk.
Hogy a kérdésre válaszoljak, szerintem ez nem házasság annak max a megcsúfolása. Ha csalni akarják egymást miért vállalják esküvel/aláírással a hűséget?
Sosem tudnék ilyen pasival együtt lenni az én szemeben nem férfi az ilyen. Azt hiszem elég egyértelmű, hogy soha nem mennék bele ilyesmibe és a véleményem sem pozitív róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!