Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egy ilyen embernek való...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen embernek való gyerek? Mégis hogy képzeli ezt egy férfi?

Figyelt kérdés
Egy netes társkeresőn már immár két éve fennvagyok, és egy este rám írt egy illető, írta hogy laza kapcsolatot keres magának. Ő már házasságban él, jön a gyerek is, de ő úgy érzi hogy mellé kell lépnie, meg kell csalnia folyton a feleségét. És főképp mikor meghallottam hogy gyerek fog születni két hónap múlva, teljesen elszörnyülködtem, hogy lehet ennyire gerinctelen alak, hogy tudja hogy családja lesz és ennek ellenére is szexpartnert keres magának. Én még azon is gondolkoztam hogy elküdlöm a feleségének a beszélgetésünket, de most tegyem tönkre az életüket? Habár milyen életet? Azt ahol a férje alapból csalja több emberrel? És a feleség meg nem tud semmiről...

2014. ápr. 8. 21:58
1 2
 11/17 intrepid ***** válasza:
36%
Vannak nők, akik együttjárás, menyasszonykodás alatt tüzes szeximádó lányok, azután a házasság alatt, kerülik az együttlétet, vagy feltételekhez kötik: (mosogass el, porszívózz fel, különben este nincs hancúr) Ha oda is adják magukat, abban sincs köszönet, fekszenek, mint egy deszka. A férj nem akar elválni, mert ott a közös gyerek, a nagynehezen összeszedett berendezett lakás, megerőszakolni sem akarja a frigiddé vált nejét, de impotenssé sem akar válni 35 évesen. Akkor mi marad neki? Vagy pecás lesz, aki naphosszat ül a vízparton, vagy kocsmás, vagy csajozós. Ezzel boldoggá tesz egy nőt, aki nem kapja meg amire szüksége van, - töle viszont igen, ő is kiegyensúlyozottabb lesz, ez otthon is pozitív hatással van rá, nyugodtabb. Egy veszélye van, - az, hogy beleszerelmesedik a laza kapcsolatba, és borít mindent. Akkor viszont viszi az addig megszerzett vagyon felét, oda a lakás, a kocsi, minden.
2014. ápr. 8. 23:26
 12/17 anonim ***** válasza:
24%
Kérdező, akkor ha jól értem, azért tetted fel a kérdést, hogy mindenki veled együtt bánkódjon az erkölcstelen világ miatt? Rossz helyre írtad, a bencés apácák honlapján nyilván több neked tetsző választ kaptál volna, ide viszont olyanok is járnak, akik veled ellentétben nem elefántcsonttoronyban éltek eddig.
2014. ápr. 9. 06:58
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem, a kérdező azért tette fel ide a kérdést, mert automatikus lepontozódik az, aki zsigerből utálja a férfiakat, és dobálja rájuk a sarat, ergo töménytelen megkeseredett nő lehet itt ilyen olyan okból.

A szomorú az egészben az általánosítás, meg néha tényleg ki kellene mozdulni az emberek közé, és nem csak a gép mellől értékelni a világot, fantom emberek alapján.

2014. ápr. 9. 07:04
 14/17 anonim ***** válasza:
11%

Felmerül a kérdés, hogy milyen nő(?) is lehet az, aki már évek óta fent van egy társkeresőn, de még mindig nem talált magának egyetlen pasast sem.

Mondjuk ilyen hozzáállással ezt nem is csodálom.

Beférkőzik az "áldozata" bizalmába, kifaggatja, azután irány a pasas családja, felesége, netán az Apeh, a Vízművek...stb...

Ez olyan jó kis szórakozás neki addig is, amíg végre valaki lepókhálózza már a lába-közét.

2014. ápr. 9. 07:35
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem neked ehhez semmi kozod. O annyit dug felre amennyit akar. Mint mindenki mas. Nem kell egyszemelyes erkolcsrendeszetet alapitanod!
2014. ápr. 9. 15:33
 16/17 anonim ***** válasza:
48%
Hát én meg tájékoztatnám így is a feleségét, mert joga van tudni. Valahogy le kell bukni a kis g.nnyládáknak.
2014. ápr. 9. 21:52
 17/17 anonim ***** válasza:
10%

utolsó!

Minek fröcsögsz itt össze-vissza?!

Gyanítom, hogy azért vagy ilyen elkeseredett, mert téged is dobott a pasid...

...de mit is kezdjen egy férfi, ha a feleslegéből egy besavanyodott hárpia lesz, aki mára 50 kilóval nehezebb, mint az esküvőjén volt?!

Te pont olyan IQ hiányos vagy, mint a kérdező!!!

2014. ápr. 10. 05:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!