Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írta ezt a férjem egy "idegen" nőnek?
A nő párja írt nekem, hogy a férjem azt írta az ő élettársának, mindenféle előzmény nélkül, hogy "Kezdek szerelmes lenni".
A férfi külföldön dolgozik, épp itthon volt, mikor véletlen meglátta a levelet.
Megérett a helyzet egy komoly beszélgetésre a férjeddel.
Még ha ő nem is tisztelt meg téged esetleg a bizalmával és hűségével, benned legyen annyi tartás, hogy nem egy vadidegen nő vadidegen férjével meccselgetitek le a vélt vagy valós történéseket, hanem este leülsz a férjeddel nyugpdt körülmények között és tizsteletteljes hangnemben megkéred, hogy meséljen erről.
Ha ez megtörténik, azután tudod te magad eldönteni, hogy mi miért történt.
Talan mert az a no csak neked idegen, a ferjednek nem.
En biztos lebeszelnek egy talalkozot a ferfival, hogy megbeszeljuk ki mit tud, kinek mi tunt fel.
Persze a ferjemnek nem szolnek.
Istenem, de utalom az ilyesmit... sorry
Én tudom, hogy ennek a nőnek van egy szeretője, ismerem látásból a párját is, meg a szeretőjét is.
Kérdeztem a páromat, azt mondta rám vonatkozott ez a dolog, hogy újra szerelmes lett belém...
A pasi hogy jutott el hozzad? Hogy talalt rad egy telefonszam alapjan?
Szerintem ne legyunk naivak. Valoszinuleg talakozgatnak, a no pasija kulfoldon van. Alakul vmi talan. En eloszor bizonyitekot szereznek, csak utana szolnek. Ha igazam van, akkor azert, h ne tudjon madarnak nezni. Ha pedig nincs, akkor felesleges a balhe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!