Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyi ido mulva lesz minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ido mulva lesz minden rendben?

Figyelt kérdés

A ferjem majdnem megcsalt. Smsezett egy regi baratnojevel, amikor mi mar egyutt voltunk. Az smsben mar arrol irtak, hogy talalkoznak, de vegul nem talalkoztak. Nem tudom, hogy csak azert nem, mert a no messze lakik, vagy mert a ferjem visszakozott.

Ezeket az smseket a regi telefonjaban talaltam meg.

Egy honapja alig alszom, nagyon szomoru vagyok, ugy erzem valami eltort, a kapcsolatunkbol eltunt valami.

De a legrosszabb, hogy azota nem tudok bizni benne. Ha elmereng valamin, az jut eszembe, hogy mas nore gondol. Idonkent benezek az emailjeibe, a facebookba, a telefonba. Aztan arra gondolok, hogy kitorolne, ha lenne benne valami. Ugy erzem, beleorulok. En megmondtam neki az elejen, hogy nekem harmadik nem fer bele, nem akarok megcsalt lenni. Egyszer az van a fejemben, hogy nem birom, elvalok inkabb, maskor meg az, hogy nem tortent vegul semmi koztuk. Aztan az jut eszembe, hogy azon a heten is mindennap elmondta, mennyire szeret, es csak en jarok a fejeben. Aztan este irta a nonek smsben, hogy jo lenne talalkozni majd.

Azzal magyarazta, hogy nem tudja o sem, miert irta. De o akkor is csak engem szeretett, most is, es csak en vagyok a fejeben. Az smsezes utan par hettel kerte meg a kezem.

Faj, haragszom ra, rosszul esik ez az egesz.

A szexualis eletunk eleg suru, ot ev hazassag utan is hetente 4-5 alkalommal szeretkezunk, es mindkettonknek kielegito. Korabban is nagyon gyakran voltunk egyutt. Szoval nem ertem.

En szeretem a ferjem, mindent megtesz ertem. Addig meg csak nem is vitaztunk, amig ez ki nem derult. En pedig akkor sirtam es felemeltem a hangom, pedig sosem akartam ide jutni.

Elmulik ez a csalodottsag bennem egyszer? Vagy mar tenyleg nem fogok bizni benne tobbet?

2014. ápr. 8. 13:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem, nem hisztizem. Irtam, hogy 3-4 alkalommal beszelgettunk az ugyrol, azota szoba sem kerult. Nem martirkodom otthon pusztan belul vannak gondolataim, amit megosztottam itt.
2014. ápr. 8. 14:27
 12/17 anonim ***** válasza:
48%
Értelek. Igazából itt rajtad múlik a dolog, hogy hogyan tudod túltenni magad rajta. Én úgy gondolom, az egy jó alap, ha arra gondolsz, ez már rég történt, sőt meg sem történt a dolog, téged választott, azóta sem kérdés ez számára. Ha amúgy jól megvagytok, a szex is sűrű és minden rendben más téren is, akkor próbálj megnyugodni. Szerintem ez az 5 év, amit együtt eltöltöttetek harmóniában, mindent elmond.
2014. ápr. 8. 14:49
 13/17 anonim ***** válasza:
32%

De azért erre járt a lepontozó-manó. :) Biztos valami keserű, ronda nő, ezt is lepontozhatja, ha már más öröme nincs.

Azon is el kéne gondolkodnod, hogy ezzel nincs megoldva az ügy. Az ilyen szőnyeg alá söpört problémák szoktak egyszer csak robbanni, és akkor vége mindennek. A férjed már nem tudja visszacsinálni, ez a dolog örökre így marad, és még évekig eszedbe fog jutni.

Ha nagyon egy pont körül járnak a gondolataid, és nem tudsz mit kezdeni velük, talán érdemes lenne pszichológushoz fordulnod. Összeszorított foggal csinálni egy kapcsolatot nem élet.

2014. ápr. 8. 14:51
 14/17 A kérdező kommentje:

61%-os valaszolon kivul mindenkit felpontoztam.

Igen, a ferjem igyekszik, es kulonben harmonikus es boldog az eletunk. Most peldaul az unokahuga konfirmaciojanak unneplese helyett az en unokaocsem eskuvojere utazunk, o dontotte el. A tenyeren hordoz. Nem panaszkodhatom. Csak az a keseruseg bennem, hogy egyaltalan megfordult a fejeben. Hogy en nem voltam eleg neki. Sosem gondoltam, hogy ennyire kattogni tudok ilyenen. Van meg fejlodnom onismeretbol. Es nagyon szarul erzem magam, amikor belenezek az emiljeibe, nem fogom meg egyszer csinalni. Magammal szemben is megalazo. En bizni akarok a ferjemben. Nem akarok ezen az ugyon gondolkozni allandoan :(

2014. ápr. 8. 15:02
 15/17 anonim ***** válasza:
62%

Szia! Dettó ilyen helyzetben voltam! Teljesen véletlenül a kedvesem gépéről skyopoltam, amikor kaptam egy facebook linket, amit megnyitottam és az ő fiókjába jelentkezett be. Persze belém bújt a kisördög és elolvastam néhány levelét. Az egyiket nem kellett volna! Egy csajjal írogatott, hogy "ha ki sem próbálják, akkor nem tudják milyen" bla bla. Hát rosszul esett. De egy másik üzenetben azt írta egy exének, hogy ha én nem lennék, nem tudná, hogy viselné el az életét...

Persze elmondtam neki, hogy tök kivagyok és mennyire megbántott. Ő meg nem győzött bocsánatért esedezni, mondta, hogy nem volt semmi és nem is lesz, majd kérdezte, nekem nincs-e valaki, akivel így írogatok csak poénból. Mondtam, hogy rohadtul nincs. Aztán felhoztam, hogy ha így ha folytatja, akkor neki komolyabb is alakul fog. Erre teljesen ledöbbent, hogy én azt merem gondolni, hogy nekünk még bárki mással lehet közös jövőnk.

Ez bő 2 éve volt (5 éve vagyunk együtt). Azóta leiratkoztam a frissítéseiről neten, hogy véletlenül se láthassak semmi olyat, ami bánthatna. Eszembe se jut, hogy belenézzek a fiókjába, vagy a telefonjába. Rájöttem, hogy fontosabb, miként viselkedik velem, miket mond nekem. lehet, hogy írogat másnak, de erősen kétlem, legalábbis nincs semmi jele.

Szóval el fog múlni, csak bízz benne és azonnal mondd, ha bármi bánt!! Plusz ez már tök régen volt, megtörtént, nincs értelme agyalni rajta!

2014. ápr. 9. 11:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Ez az ember jó dolgában nem tudja, mit csináljon. Szerintem gondold végig, és menekülj, mielőtt még baba lenne. találsz olyan férfit, aki szeretni fog!
2014. máj. 27. 12:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Voltam hasonló helyzetben,14év után elváltam....Nézd,a tapasztalatom az,hogy bizony bár milyen mély a kapcsolat,a férfiak kb.10% nem csalja meg a párját házasságon belül...Tehát nagyon ritka,főleg a mai gátlástalan,erkölcstelen világunkban.De a nőnek igenis bölcsen kell ehhez hozzá állnia,nem szabad azonnal mindent felborítani....hidd el,ez a tanács még a későbbiekben is jól jöhet.Lelkiismeret furdalásod ne legyen,amiért felemelted a hangodat vele szemben,mert ő igenis hibázott,és ha te a csillagokat is lehoztad volna ő akkor is így tett volna....genetika.Nem véletlenül kedveskedik,mert tudja ő nagyon jól,hogy hibázott...Az idő megold mindent,ami bánt igenis beszéld meg vele...
2014. szept. 7. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!