Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondanál a férjednek, ha látnád hogy 2-3 naponta titokban kutakodik a telefonodban?
Egyszer azt vettem észre hajnalban, hogy a lakás másik pontján a telefonomat nyomogatja. Úgy tettem, mintha aludnék, visszatette a telefonomat az éjjeli szekrényemre, és ment dolgozni.
Nem talál benne úgy sem semmit, de én se kutakodom az ő telefonjában.
Hagyjam rá a dolgot? Vagy kezdjek el vele veszekedni?
Esetleg rakjak kódot a telefonomra??
Női praktikák érdekelnek :)
De miért féltékeny?
Az ilyen emberekben nem merül fel, hogy a párjuk ki is törölhetett mindent, és ezért nem talál semmit?
Eszembe sem jutna megnézni a párom telefonját.
Bár ha gyanakszom arra, hogy viszonya van, letesztelném, hogy megnézhetném e a telefonját ha akarnám.
Ha megengedi, bele se néznék. Ha nem engedi meg, kérdőre vonnám.
Hidd el, hogy van olyan, hogy nem törlik ki sokan.
Vagy kitörli a hívást, de nem török ki sms-t. Vagy fordítva. Kitöröl hívást, sms-t nem.
Vagy pl. van egy olyan a telefonokban, hogy hiába törlöd ki az sms-t is vagy a hívást is, de a telefon azt is megjegyzi, ha te valakinek küldtél sms-t. És ha pont azt nem törlöd ki, akkor jön az, hogy te minek írtál ennek vagy annak sms-t? Mert ugye azt nem látja, hogy mit írtál vagy neked mit írtak, mert az üzenet nincs meg, de hogy te küldtél xy-nak sms-t, azt meg lehet nézni, ha törlöd ki azt sem.
Szóval ha valaki nem figyel minden apró részletre, akkor simán le lehetne buktatni.
De nyilván, ha nincs titkolnivalód és oka sincs féltékenynek lenni, akkor tényleg így ennek semmi értelme. Meg akkor is, mondja meg, ha valami ilyet érzés van benne. Szerintem.
En is megnėzem ritkán a fėrjem telefonját .
Magától nem fogja jelenteni ha megcsal.
Nem vagyok bedugom a fejem a homokba tipus.
Engem nem zavar ha ö nyomkodja AZ en telefonom.
Engem is zavarna, pedig nagyjából csak ébresztésre használom a telefonomat.
Az zavarna, hogy miért teszi? Ha valami gond van, miért nem velem beszéli meg? Miért kell sunnyogni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!