Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A te férjed mennyi pénzt költ el naponta?
Figyelt kérdés
És mire költ?2013. szept. 23. 20:55
2/21 anonim válasza:
Hát nem tudom... menza náluk 200 Ft egy napra, mert kedvezményesen adja a cég. Ezt biztosan elkölti, e ezen túl fogalmam sincs.
3/21 anonim válasza:
Úgy érted, rendszeresen? Bent a munkahelyén vesz kávét, vagy teát az automatából, vagy ha ő megy el a boltba, akkor kenyeret, felvágottat, meg hasonlókat, ha kell tankol a kocsiba. Más rendszeres napi kiadásunk egyikünknek sincs.
4/21 anonim válasza:
Kb
4*15=zsemle 60
Hozzávalőkat viszi, ebédet viszi
1 ásvanyvíz plusz 1 gyümilé= 300
Kb 400 ft
Ez az általános, aztán van, hogy megyünk valahova stb de az más, nem ő költ
5/21 anonim válasza:
mivel ö dolgozik meg a pénzéért mért kéne ezt számon tartanom? itthon minden megvan.ugyhogy annyit költ amennyit gondol.
6/21 anonim válasza:
Eszembe sem jutna számon kérni. Szerintem ez elég gáz. Azt veszi meg, amire szüksége van. A nagy bevásárlásokat pedig együtt intézzük.
7/21 anonim válasza:
Naponta kb 1500-2000 forintot. Ebben benne van a reggeli, ebéd, üditő és 1-másfél doboz cigi.
8/21 anonim válasza:
Én sem kérem számon, de minden költést, akár 15 ftot is írunk a költségvetési naplőba, így látom...
10/21 anonim válasza:
Nem sokat.
Reggelit-ebedet en csomagolok,kavet o csinal maganak benn.Csokit,joghurtt is boltban veszunk,benti bufet nem szereti.Bevasarlasra,tankolasra kolt,de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!