Szeretnék orr piercinget de a szüleim nem engedik. Titokban szeretnék. Hogy csinalahatnam meg úgy hogy ne vegyék észre?
Figyelt kérdés
2014. márc. 30. 20:41
2/21 anonim válasza:
elmész dolgozni és a pénzedből megcsináltatod. én is ezt csináltam.
4/21 anonim válasza:
Nem az a kérdés, hogy a piercenget, hogy rejtse el? Vagy a lyukat az orrában?
5/21 anonim válasza:
szerintem sehogy, de örülj neki, hogy nem engedték
minek akarod? hogy jobban megnézzünk? mert elárulom, hogy én is és az összes barátom utáljuk a piercinget, és nem vagyunk őskövületek :)
22/F
6/21 anonim válasza:
Simán összeforrhat reggelre az elején, ha otthonra kiveszed...
7/21 anonim válasza:
Kerdezo, egyaltalan mennyi idos vagy?
Mert en ugy tudom, 18 alatt kell a szuloi belegyezes:
pl: [link]
anelkul meg nagyon necces, hogy a szuleid miutan lerendeztek teged, feljelentik a helyet, ahol csinaltak.
8/21 anonim válasza:
#6 jól mondja: orrban gyorsan gyógyul - ez okozza a fő nehézséget. Szerintem várd meg vele amíg a szüleid megbékélnek a gondolattal vagy már nem lesz különösebb beleszólásuk (önmagát eltartó nagykorú leszel).
9/21 manó1235 válasza:
Már nem is annyira felkapott manapság az orrpiercing és pár év múlva úgy is kiveszed én így voltam a fül piercingekkel volt vagy 10 tele volt a porc is velük.. és 20 éves lettem. És vhogy kinőttem és kiszedtem mindet :D
10/21 anonim válasza:
Azt mondtak, hogy nem.
Miert ellenkezel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!