Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek igaza van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Seshoumaru kérdése:

Szerintetek igaza van?

Figyelt kérdés
Van egy 5 eves kapcsolatom,22 eves lannyal en 25 fiu.eljegyzes meg összeköltözes megvolt....stb.Szeretem'!! De mostani munkahelyemen van egy nö akinek en ugy latszik bejövök es hat neha ugy is szoktunk beszelni ahogy mar-mar lehet nemszabadna.DE en mindjart az elejen ahogy elkezdtünk beszelgetni lefektettem a szabalyokat hogy csak baratsag lehet köztünk,beletelt a nönek egy par napba de belenyugodott,namarmost en öszinte emberke vagyok ezert is mindjart az elejen közöltem a baratnömmel mi a szitu,es ö persze mindjart hiszterika... persze volt olyan resz hogy joggal de en soha nem közelettem a nöhöz -ugy-. ES most en összebaratkoztam azzal a növel es hat törölnöm kellet a faceröl meg minden mert hat ugye a bar.nöm nem bizzik bennem,pedig en tenyleg csak dumalnek a növel meloban meg esetleg chatan amikor olyan van hogy raerek, semmi több,leallitottam a nöt minden fajta ketertelmü mondatokkal. dehat hiaba, ha nemakarok allandoan veszekedest, vitat, akkor be kell hodoljak .-szoval töröltem.de akkor se jo mert igy meg a meloban ugye tudunk dumalni es hat ez sem tetszik neki ,de mondzam hogy azert a melot ott nem hagyom ezert,mert hat ma nem hullik az ember ölebe csak ugy a melo.Na szoval most akkor mit tegyek? Igaza van a bar.nömnek? meg nem volt ilyen tapasztalatom. - bunkok kimeljenek kössz.

2014. ápr. 7. 11:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Tényleg nincs,vagyis nemvolt semmi hàtsó szàndékom azzal hogy lefektetett szabalyokkal belementem ,hogy dumalhasunk.És csak a véletlen müve hogy baratnöt irtam.
2014. ápr. 9. 18:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Mi lett belőle?
2021. aug. 16. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!