Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaza van?
Nézd. A barátnőddel közölted, hogy ez a nő nyomul rád, ennek ellenére írogatsz neki, és hagyod a kialakult flörtöt. Ezt egy nő se nyelné be. A barátnődnek nem az a baja, hogy az egyik kolléganőddel beszélgetsz, hanem az hogy kezd kialakulni köztetek valami.
Amit ha neki nem is, de itt nyugodtan bevallhatsz. Ha nem éreznél kicsit többet, már rég elküldted volna. Te, önmagadtól nem hagynád hogy közeledjen. Egyszerűen jólesik neked ez a fajta máshonnan jövő figyelem.
Legközelebb ha flörtölsz is, otthon ne avasd már be az asszonkát. Amíg nem lépsz félre nem tragédia, de azzal hogy elmondod neki, jogos féltékenységre adsz okot.
Gondold bele magad fordított helyzetbe. Hazaállítana, Te figyelj csak, a Géza rámhajtott. Csak barátilag írok neki facen, meg beszélgetünk egy pár órát még, mert a melóhelyen nem volt elég időnk.
Te nem lennél féltékeny? Ugye hogy igen.
Szerintem túlreagálja. Bár nem tudom ez mit takar: "es hat neha ugy is szoktunk
beszelni ahogy mar-mar lehet
nemszabadna."
utolsónál a pont! de jót nevettem, köszönöm! :)
Pont most olvastam fb-on, hogy a gyenge férfiaknak szeretőjük van, az erőseknek pedig családjuk.
:D
Elsővel értek egyet.
A csaj meg nem irogatna, ha nem éreztetnéd azt vele, hogy van miért.
Én furának tartom amúgy, ha egy pasi közli egy csajjal, hogy csak barátság jöhet szóba, erre általában akkor van szükség, ha ez a csajnak nem egyérletmű, és kb. azzal egyenlő, hogy ,,csak barátság lehet köztünk, de azért próbálkozz, mert jólesik". Nyilván ezt a csaj is érzi, ezért flörtöl veled továbbra is.
Amúgy Kérdező, vigyázz, mennyire barátkozol össze egy másik nővel, miket osztasz meg vele, még a végén közelebbinek érzed majd a kapcsolatotokat, mint a barátnőddel, még ha fizikailag nem is történik semmi. Aztán esetleg ott találod majd magad egyszer a csaj oldalán, aki egyszercsak átveszi a hisztiző barátnő szerepet, miközben összebarátkozol egy újjal...
Lehet ezt folytatni a végtelenségig:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!