Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanacstalan vagyok, szulnom kellene?
Nem vagyunk mar fiatalok, a ferjem 38 es en 32 eves vagyok.
11eve vagyunk egyutt, es mindig is nagy csaladod terveztunk 2-3 gyerekkel. A gond en vagyok, mert mindig talaltam okot arra miert ne most valaljunk babat. Sajnos masfel eve mar hazudok is a ferjemnek, titokban szedem a fogamzasgatlot.
Szeretnek gyerekeket csak szulni nem, es az is nagyon rossz hogy a "szabadsagom" kellene feladnom es az elso idokben 0-24 a gyerekkel lenni. Sokan biztos orulnek is neki.
Ezeket mind elmondtam anno a ferjemnek is es anyukammal is beszeltem errol .
Azt mondtak majd megvaltozok ha jon a baba es segitenek mindenben, de nem akarom hogy anyum legyen a babaval szeretek jol teljesiteni mindenben 100%ot nyujtani.
A ferjem kert hogy menjunk orvoshoz mert valami oka van hogy nem jott ossze a baba.
Nem tudom mit tegyek, felek hogy megtudja mit tettem.
Gondold át alaposan ezt a gyerek témát! Azért ne vágj bele, mert a férjed és a környezeted ezt "várja" tőled. Vannak nők, akiket nem az anyaság tesz boldoggá, akiknek egy kisgyerek csak nyűg. És hiába mondják sokan, hogy másképp fogod látni a dolgokat, ha már ott a gyerek, egyáltalán nem biztos ez. Tény, hogy egy kisgyerekkel is lehet jönni-menni, de nem olyan az élet mint előtte, még akkor se ha van segítséged, szívesen vigyáznak rá a nagyszülők.
Én a saját példámat tudom felhozni csak, nekem is mindennél fontosabb a szabadságom. Nekem nagyon nehéz volt az első (nem csak az első év) időszak a gyerekkel, nem élveztem az első jó pár évet vele, annak ellenére se, hogy szüleim sokat segítettek. Annyi idős vagyok mint Te, most 13 éves a lányom, és kb. 2 éve mondhatom el, hogy nagyon jó a kapcsolatunk, de most is inkább vagyunk barátnők mint anya-lánya. Nekem is új kapcsolatom van már, páromnak nincs gyereke, (egyelőre) nem is szeretne. De benne van a pakliban, hogy előbb utóbb saját gyerekre vágyik majd, akkor kénytelen leszek elengedni, mert tudom, hogy nem akarnék itthon babázni.
Ha úgy érzed, hogy letudnád élni az életed gyerek nélkül, legyél őszinte a férjeddel, ne rabold az idejét, és főleg ne hagyd bizonytalanságban, hogy talán miatta nem jön össze a gyerek. Legyél korrekt mégha ez a házasság végét is jelenti. Inkább menjetek most külön mint egy gyerekkel.
szabadság
:-DDDDD
érdekes h én akkor voltam a legszabadabb mikor az első gyerekem kicsi volt
kajcsi a ciciben :-)
baba a kocsiban (babakocsiban)
pótcuc a kocsi aljában és irány a világ :-)
mentünk múzeumba sétálni kirándulni étterembe strandra várost nézni bárhova ahova kedvem volt
akkor aludtam mikor a gyerek
ha éhes colt szopizott
reggel felkeltem és ha kedvem volt estig haza sem jöttünk
a házimunka megvár - megcsináltam mikor kedvem volt hozzá vagy mikor esett az eső :-D
35. Itt bólogatok :) Én is imádtam a gyerekekkel otthon töltött éveket, 3-al voltam itthon 6 évet... felbecsülhetetlen, és egy percig nem éreztem, hogy ne lennék szabad, sőt...
De én akartam, nagyon akartam a gyerekeket, ahogy a férjem is. Féltem az első időktől, a szüléstől, az ismeretlentől... De mindenki fél. A kérdező szerintem nem akar gyereket, áltatja magát, és a férjét, hogy nehogy elhagyja. Na ez a disznóság :(
Egyébként örökbefogadni egy 2-3-4 évest, na az lehet igazán nehéz. A legnehezebb korszak a gyerekeknél ez, pláne, ha nem is szoktak előtte évekig. Ha örökbefogadáson gondolkozol kérdező, akkor esetleg egy 18 éves venezuelai lány lenne a megfelelő, az ellen biztos nem lenne a férjednek sem ellenvetése :P
Biztos hogy TE is szeretnél gyereket? Ennyi félelem és gátlásosság nem normális. De annyi gerinced legyen, hogy szépen a férjed elé állsz, és elmeséled neki, hogyévek során hazudtál neki és átverted.
Ha nem szeretnél gyereket, jobb ha továbbállsz tőle, mert ő lassan 40 éves, gyereket szeretne, te pedig 32 évesen még mindig félted a szabadságodat(mellesleg az neked mit jelent?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!