Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemnek elcsavarta a fejét egy lány és nem tudom mit tegyek? Tanácstalan vagyok, megalázva érzem magam
-ha a pasid lelép,rengeteg pénzt buksz el,odaviszi a fizuját is a fiatalnak,
-én bevetném a női praktikákat,és visszacsábítanám,
nehogy má a kiscsaj dőzsöljön,én meg nyomorogjak,a hátralévő életemben,
Szia.
Hát őszintén sajnálom ami veled történik, ha továbbra se hajlandó ezt megbeszélni veled, ha lehet kell beszélni a férjed szüleivel is hogy próbáljanak beszélni vele hogy legalább téged ne hagyjon bizonytalanságba. ha ez se járható út akkor talán a barátaira hallgat, hogy legyen egyenes őszínét, mert itt már nem a megcsalás a fő gond hanem az hogy bizonytalanban tart. Nem hiszem hogy el kéne hagynia a szeretet párját és gyerekeit egy 19 éve lányért. Ezt talán ő is tudja, ha csak nem belefáradt valamiért a kapcsolatba, de szerintem még itt helyre állítható lenne, én felkeresnék vele egy párterapeutát... ha engedi a pénztárcátok ezt tegyétek szerintem ha ő is bele megy. Itt minden azon múlik mire vagytok hajlandóak főleg hogy a párod mire hajlandó ezek után! Szerintem megérdemelnétek bőven egy újra kezdést!! De ehhez sokat kellene beszélgetnetek, ha pedig a férjed erre nem hajlandó sajnos akkor ezen fog elvérezni a kapcsolatotok.
Ti hány évesek vagytok?
Sajnálom, de én úgy gondolom, hogy ha ez neki csak egy kis kaland lett volna és amúgy normális férj volt, akkor nem viselkedik így, nem osztja meg senkivel és mindnet elkövet, hogy ne derüljön ki, mert neki sem számítana.
De az, hogy a legjobb barátjával megbeszéli, titkolózik, meg meg se próbál mentegetőzni, azt jelenti, hogy talán bele is zúgott a "kislányba", aki már annyira nem is kislány,simán lehet, hogy tényleg megbabonázta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!