Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemnek elcsavarta a fejét egy lány és nem tudom mit tegyek? Tanácstalan vagyok, megalázva érzem magam
Nagyon sajnálom a történteket, pont a gyerekek miatt!
Ajánlom neked Nnőstényördög című filmet (Meryl Streep),.
Egy barátnőm megcsinálta, ami a zseniális filmben is van. Fogta a két gyereket, beállított az exférje és az új nője lakásába, átadta a gyerekeket, a cuccaikat éés elhúzott 3 hétre a szüleihez. Baromi neház volt neki, de bevált a taktika, mert az új kis nőt (21 éves volt) 2 hét alatt teljesen kikészítette a két gyerek és az apa is rájött, mit jelentett a nyugodt család.:)
A teljes film:
Köszönöm annak, aki privátban írt tanácsot, igyekszem válaszolni, de amit írnék, itt is leírom, mert tényleg nem derült ki, hogy régebben milyen volt a viszonyunk. Engem azért ért hidegzuhanyként, mert úgy érzem mindent megtettem amit eddig is és amiért elvett, normális körülmények közt élünk, támogatom abban, amit szeretne. Megszültem 2 gyereket, az egyik 5, a másik 1,5 éves, de a kicsivel nem maradtam itthon sokáig, szinte szülés óta dolgoztam itthon, most már el is járok pár hónapja, visszük magunkkal mindenhova, aktív életet élünk. Sosem mondta, hogy valami még kéne vagy hiányzik, szeretgetett, megdicsért, egy normális férfinak hittem aki imádja a családját, sosem volt egy nőcsábász típus..
most meg ez történt és válaszok nélkül maradtam, abszolút nem értem de teljesen elkeserít.
Valaki kérdezte, hány évesek vagyunk: én 38, ő 37
Arra is gondoltam, felkeresem a lányt, mert nem tűnt tipikus libának és legalább megtudnám, hogy mi az igazság. De nem vagyok benne biztos, hogy nem égnék le. Az viszont őszintén érdekelne,h a a férjem elmondaná, mégis hogy tervezi ezt az egészet? Gondolja, hogy pont egy tizenéves lánynak ara van szüksége, hogy egy elvált pasihoz hetente járjanak a gyerekei, fizesse a gyerektartás? Vagy talán a lány úgy gondolta, hogy 0 felelősség nélkül megkap házas embert. Nem tudom elképzelni őszintén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!