Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a házasságban vannak még elkülönülő "szerepek"?
Nő-->házimunka, gyerekek
férfi-->pénzkeresés
Ezek lennének azok? Mennyire mosódnak el a határok a Te kapcsolatodban? Vagy egyáltalán nincsenek?
Nálunk a férjem főz, mert ő jobban szeret és tud. A mosást én csinálom, ő tereget. Én proszívózok, ő felmos. A kislányunké a fürdőszoba, azt nagyon szereti kitakarítani.
A pénzkeresés közös feladat, én keresek többet, de va egy közös kasszánk is, oda mindenki a fizetéséhez mérten ad bele. Abból vesszük a közös dolgokat.
Amúgy a férjem is kitűnően ért a házimunkához, egy évig ő volt gyesen, én két évig :)
Igen vannak, és nem , nem azok amit írtál.
A férfi és a nő lelkileg-agyilag máshogy van összerakva, ezért kell egy teljes családi élethez mindkettő, hogy a felmerülő problémákat aprólékosan, nagyvonalúan, logikusan, érzelmileg is megvizsgálja valaki.
A határok elmosódnak, ha kb 20 évet leéltek szeretetben, mert akkor már gondolkodás nélkül vágod, mi a másik gondolata az adott helyzetben, sőt magatoktól ugyanazt gondoljátok.
A munkamegosztás élethelyzet, teperamentum, egészségi állapot stb. függő, és idővel is változik.
Aki ezekre előre tudja a választ, és csak azt erőlteti amit férfiasnak/nőiesnek vél, az még nem érett az igazi felnőtt kapcsolatra, akárhány éves is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!