Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem megcsal a férjem! Te gyanakodnál ebben az esetben?
37 éves vagyok a férjem 44éves. Van több kereskedelmi vállalkozásunk, és szombatonként délben zárunk.
Ma leadtam 12 fele a gyermekeinket anyukámnak és gondoltam kicsit jól érezzük magunkat a férjemmel.
Eljöttem a bolt előtt fél 1 kor láttam zárva, viszont az egyik eladó csajnak a testvére autóját megpillantottam a parkolóban.
Elmentem így a 3 bolt fele, de nem találtam a férjem. Hívtam a telefonját amin mindig elérem de semmi.
Ez így volt 3 óráig keresztül.
Ma vissza emlékeztem hogy ilyen volt már hét elején is hogy ott állt az az autó zárás után!! Akkor sem értem el a férjem viszont nem gyanakodtam. De ma megszólalt bennem a kisördög az után hogy amikor haza jött elkezdett fürdeni frusztrált volt, nem is érdekelte miért kerestem annyiszor. Nem beszélgettünk lefeküdt aludni.
Úgy érzem megcsal!!!
Ráadásul volt bent az másod unokatestvérem a boltban ma amikor bent volt az a nő! Tudom ki az a nő ezt felesleges ecsetelnem. Na és elmentem ott kocsival amikor megszólalt az a kislány hogy "na ott ment már Andrea"!
A gyerekeket haza hoztam de azóta is ideges vagyok, hiába borítanám a bilit tudom hogy röhögne és elkezdene hablatyolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!