Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért nem támogat semmiben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem támogat semmiben a párom? Nem akarok tovább egy eltartott nő lenni!

Figyelt kérdés

Érettségi után egyetemre jártam, akkor jöttem össze a párommal. Sokszor húzta a száját az egyetem miatt, és amikor megbuktam 1 vizsgán (nem keresztféléves volt a tárgy), azt mondta szerinte ne folytassam, csak időpocsékolás az egyetem. Menjek inkább dolgozni.

Hallgattam rá, mert rájöttem hogy nem megy nekem az a szak, egyszerűen rossz helyre jelentkeztem.

Elkezdtem munkát keresni, de nem találtam. Vagyis amit találtam, arra húzta a száját a párom, azt mondta ne vállaljak el minden sz.rt, hiszen az ő fizuja elég kettőnknek.

Elkezdtem iskolába járni, egy okj-s képzésre, de annak vége lett. (Persze a 1,5 év alatt csak azt hallgattam, hogy úgyse csinálom végig, nem fejezek be soha semmit amit elkezdek stb.)

Levizsgáztam, most munkát keresek ismét.

Eddig 2 ajánlatot utasítottam vissza, jobban mondta nem mentem el (tudom, hülyeség volt), mert a páromnak nem tetszett a munka.

Most lenne egy másik, ahonnan várom a visszajelzést. Párom ismét húzza a száját, flegmáskodik.

Lenne lehetőségem a meglévő végzettségemre épülő képzésre járni. Persze ez felsőfokú, fizetős, de a szüleim kifizetik (jobban mondta megelőlegezik az árát), ha addig nem találok munkát.

Kérdeztem a páromat, menjek vagy ne menjek, de nem mond semmit. Azt veszem ki a szavaiból, hogy túl butának tart tanulni, és lustának dolgozni.

Neki így kényelmes, hogy eltart, mire hazaér ki van takarítva, van ebéd stb.

Gyerekünk nincs, és nem is szeretnék még.

Köszönöm a válaszokat!

2014. márc. 25. 12:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
46%
Hallgass a nyolcasra, annyira jól összefoglalta a dolgot.
2014. márc. 25. 12:53
 12/30 A kérdező kommentje:

A végzettségemmel elvileg könnyen kaphatnék állást.

Gondolom, már rég dolgoznék, ha nem az lenne a párom, aki.

A szüleim ajánlották fel, hogy kifizetik a képzést. Mondtam, hogyha el is fogadom, csak úgy, hogy később visszafizetem nekik. (Egyébként a képzés mellet tudnék dolgozni)

2014. márc. 25. 13:02
 13/30 anonim ***** válasza:
65%

Gondolod dolgoznál ha más lenne a párod?

NEM!

Neked ez a kényelmes, a párod tart vissza? Ugyan kérlek, ha megkér, hogy ugorj le a hídról megteszed?

Te hagytad ott a sulit. Te nem dolgozol. Mit csinálsz egész nap? Gyerek sincs, csak takarítasz??!

2014. márc. 25. 13:03
 14/30 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező, te miért vagy mosogatórongy? Most komolyan...

Miért hagyod, hogy a párod kényekedve szerint rángasson?

Menj tanulj azt, amit szeretnél, dolgozz azt amit szeretnél és ne hagyd, hogy a kedves "párod" házi rabszolgának használjon. Én nem tudnék egy ilyen ember mellett élni aki ennyire akadályoz.

Állj a sarkadra és kezdj valamit az életeddel, mert így egy csomó lehetőséget elszalasztasz. Ha ez a pasidnak nem tetszik, akkor tedd ki a szűrét, szerintem már eleget veszítettél miatta.

2014. márc. 25. 13:12
 15/30 A kérdező kommentje:
Igazából 3,5 hete vagyok itthon, előtte nappalis képzésre jártam, azaz 8-16ig suliban ültem.
2014. márc. 25. 13:12
 16/30 anonim ***** válasza:
51%
áruld már hány éves vagy és dolgoztál e egy napot is?
2014. márc. 25. 13:14
 17/30 A kérdező kommentje:

23 vagyok.

Dolgoztam, de nem voltam bejelentve.

2014. márc. 25. 13:15
 18/30 anonim ***** válasza:
3%
szóval 23 évesen még a szüleid fizessék a képzésed? csak akkor valld be, hogy ez így neked kényelmes, és kész. ha nem lenne mér rég változtattál volna!
2014. márc. 25. 13:17
 19/30 A kérdező kommentje:

Anyukám boltvezető volt egy kínai boltban, és ott voltam alkalmazott. De a főnök nem akart felvenni, meg eladói végzettségem se volt.

De ott voltam 3 hónapot (nyáron), iskolaidőben napi 3 órát + a szombatot.

2014. márc. 25. 13:17
 20/30 anonim ***** válasza:
23%
Hany eves a pasi?
2014. márc. 25. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!