Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a férjemet egy nővel?
Szexuális kapcsolatot létesíteni egy másik emberrel nemtől függetlenül az egyet jelent: Szexuális kapcsolatot létesítettél egy másik emberrel...vagyis megcsaltad. Vannak fokozatok: Valaki már a flörtölést annak számítja, valaki a csókot "engedélyezi", valaki az ujjazást eltűri. Én azt mondom, egy flörtöt is komolyan kell venni. Ott kell elfolytani. Nem mondom, hogy flört miatt válnék, de bevágnám a durcát minimum pár hétre, az biztos. Csóknál már elgondolkodnék, hogy vajon mi értelme folytatni a házasságot, mikor egy másik nővel képes volt csókolózni...ha ezt megtette, majd többet is akar.
Képzeld el, hogy megtudod, hogy a férjed megujjazott egy fickót smároltak, és ott tapogatták egymást, ahol érték...fúj. Én minimum elundorodnék tőle.
"Ehh én megértelek. Ha úgy nézzük én 3x csaltam meg a férjem 3 nővel, de én sem gondolom ezt megcsalásnak....Aztán párom közölte, hogy neki megcsalásnak számít ha nővel vagyok...pedig tényleg számomra ezek tök ártatlan dolgok voltak"
Lehet, hogy női aggyal (vagy anélkül) nehéz felfogni egyeseknek,
de ha a párodon kívül mással is szexelsz, azt hívják megcsalásnak!!
Lehet, hogy neked "ártatlan dolog" az is, ha meg du ga tod magadat egy hátaslóval, vagy egy komondorral, de most szólok, hogy az is megcsalás!!
"Ha úgy nézzük én 3x csaltam meg a férjem 3 nővel"
Mint tudjuk a tv reklámból: 4 nőből 3 hüvelygombás!
Milyen érzés érezni, hogy a (női) szád szélén folyik le a másik nő hüvelygombás váladéka?!!!
Nálam ugyanolyanmegítélésű egy azonos neművel, mint egy nem azonos neművel a megcsalás.
Nem baromság kéremszépen, hanem megcsalás..
Ha férfival csináltad volna ezt ugyanezt avreakciőt várhattad volna a éfrjedtől..
Mégis mit gondoltál?
Egy nővel hogy lehet kézen kívül jobban lefeküdni! Cak éppen nem volt oráilis szex pl..
Vgy ha nem mentél el akkro az már nem egcsalás vagy mi?
Amúgy hogyan tudta meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!