Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vidíthatnám fel a férjemet?
Figyelt kérdés
Ő a legjobb ember a világon, de sajnos van egy veleszületett betegsége. Nem betegségnek kell mondani, de mindig elfelejtem a kifejezést. A lényeg az, hogy biceg és nehezem irányítja a kezét és ez utóbbi sajnos folyamatosan romlik. Én ettől ugyanúgy szeretem, de neki nagyon fáj testileg és lelkileg is. Tegnap segítenem kellett neki egy táblázat elkészítésében a diplomamunkájához és nagyon szégyellte magát, amiért nem tudta egyedül megcsinálni, pedig szívesen segítettem és fél óra alatt végeztünk is. Este csináltam neki császármorzsát és extra kényeztetést kapott az éjjel. Tudom, buta vagyok, hogy azt hittem, ezzel mindent megoldok, de nincs más ötletem és ma ugyanolyan szomorúan ébredt. Fel sem foghatom, hogy milyen testileg leépülni, de nagyon szeretnék segíteni neki, mert ezt vállaltam, mikor hozzámentem.2014. márc. 19. 07:51
1/6 anonim válasza:
Igazi társ vagy. Egy minta, bekönnyeztem ezen a pár mondaton. Nekem ez a kedves ember egyik peldaképem,mindig erőt ad. esetleg megmutathatnád a férjednek:
m.youtube.com/watch?v=dezfVbeAHwQ&fulldescription=1&hl=hu&gl=HU&guid=&client=mv-google
2/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
Jajj, ne! Nem azért írtam. Ő is mindent megtenne fordítva, tett is már eleget, szóval nem különleges a dolog, főleg, hogy bőven be is pótolok mindent a rossz tulajdonságaimmal, amiből nem kettő van. :)
2014. márc. 19. 08:13
5/6 anonim válasza:
Beszélgess vele, hátha kiderül, hogy a betegségén kívül esetleg más is bántja, ha tehetitek sétáljatok egyet vagy üljetek be valahová, néha kell egy emlékezetes program ahhoz, hogy kiszakadjunk a fájó gondolatainkból. Legalább egy kis időre, átmenetileg. És ha a helyzet, körülmény engedi, kellene valami dolog, elfoglaltság amiben ő a jobb, ő segíthetne neked, és amiért hálásan köszönöd a segítségét, érezze, viszonozhatta a törődésed a tudásával.
6/6 anonim válasza:
"Hátha kiderül"-t azért írtam mert lehet, hogy valami olyan is bántja amin együtt könnyen tudtok segíteni, és ezzel kicsit a kedve is jobb lenne, elnézést a pontatlan megfogalmazásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!