Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a férjemet a mosogatásra?
Minden mást megcsinálok, de mosogatni nagyon nagyon utálok. Megcsinálom, de nagyon nem szívesen. Hogy vegyem rá, hogy néha ő is mosogasson el?
Házimunkából annyit csinál, hogy néha beteszi a mosást és segít teregetni...
Nem rávenni kell, hanem megkérni...
Az " Elmosogatnál kérlek!" Mondat nagyon célravezető és hatásos nálunk:)
Mondd el neki ugyan ezt, amit most nekünk leírtál. Kérd meg szépen, hogy a mosogatást vállalja be.
Nálunk, amíg mindketten dolgoztunk megosztottuk a házi munkát. A férjem porszívózott, mosott és mosogatott én port töröltem, vasaltam és felmostam. Főzni mindig együtt főzünk.
Azert mert aki tobbet dolgozik kint, az aranyaiban kevesebbet otthon.
Annak persze az egvilagon semmi akadalya nincs, ha megkered hogy a hazimunka raeso reszebe a mosogatas is bekeruljon.
A neha beteszi a mosast esetleg segit teregetni az igen keves, ennel meg en is tobbet csinalok, pedig nalunk a felesegem nem dolgozik, en pedig jol keresek.
Ja, es a gyerekkel foglalkozas/torodes/pelenkacsere/felvetel ejszaka es megnyugtatas az NEM hazimunka, az alap dolog hogy az apa ugyanugy csinalja ha otthon van.
Vennék én is, de nem fér be a konyhába...:(
/nagyobb konyhánk lesz az lesz az első, amit beszerzünk:)
5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!