Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a férjemet a mosogatásra?
Minden mást megcsinálok, de mosogatni nagyon nagyon utálok. Megcsinálom, de nagyon nem szívesen. Hogy vegyem rá, hogy néha ő is mosogasson el?
Házimunkából annyit csinál, hogy néha beteszi a mosást és segít teregetni...
Én most nem dolgzom... Mégis van, hogy a férjem azt mondja a szabadnapján, hogy üljek le, most ő mosogat, mert egész nap meg sem álltam..
Nem várom el, de nagyon jól esik.
Előtte amíg volt munkám meg sem kellett kérnem, gyakran mre hazaértem elmosogatva felmosva, portalanítva is volt.( a munkarendünkből adódóan neki több szabadideje volt)
Nálunk az édesapám is megcsinálja, ha úgy van ideje...
Szerencsére a férjem is ilyen.
Szomorú, hogy nem veszi észre magátől, hogy mosogatni kell, és méginkább, hogy a kérésre sem csinálja meg...:(
Amúgy ha egyezkedünk esetleg, akkor én is inkább mosogatok...ő alaposabban porszívózik mint én:)
21-es
az a baj, hogy ő is ezt a házimunkát utálja kifejezetten...
19, ki fogsz röhögni, de már azt is próbáltam... :(
a nagyobb baj, hogy nem lehet bekötni sehova.
Meg valóban pici a konyha, felét elfoglalja a konyhaszekrény, kb. 4 méter hosszú és 2 méter széles, és a konyhabútor ebben a 2 méterben van benne... :(
:):) neekd még nagy a konyhád, az enyém 1,65 nm:)
1 medencés mosogató, 1 rész pult, 1 rész a keskenyített változatú tűzhely..
Hátammögött lehajtható asztal, sarok egy beépített szekrény a "kamra"
Ennyi:)
Úgyhogy tudom milyen...
Ráadásul főzés közben ugye mosogatok, ha nem akkor nem férek el,
Az elmosogatott edények a lehajthatón...elég tetris-esen mozgok főzés közben..
És ha van 3 dolog a pulton már kupi van...az őrületbe kerget.
Gyerekkoromban persze a hatalmas U alakú konyhához szoktam és 17 éves korom óta a szüleimnek van mosogatógépe is :S
Nem ismerem. Aférjedet, hogy hogy lehetne rávenni..mert mibt már írtam nálunk nem így működik..
Miért a hülye mosogatógépen van leragadva mindenki?
Itt az a baj, hogy a férje nem segít neked semmit a házimunkában még kérésre sem. Szerintem ez nagyon gáz.
Egy férfi előbb fog kipakolni az udvarra és magasnyomású mosóval leveretni a tányérokat, mint elmosogatni a lakásban.
Tudom, és azért írtam mert láttam már ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!